Work in progress

work in progress
Tingene trækker ud

Vi er i gang med mange ting. Ting der trækker ud fordi de gerne må trække ud.  Men når det er sagt, er det ikke hver dag, hele dagen, at jeg topnyder at gå rundt i et ufærdigt hus omgivet af en have der kun er i sin spæde begyndelse. Men jeg forsøger at huske på at processen også er sjov. Og det er den da. I hvert fald en del af tiden.

Køkkenet. En lang proces

Hvis jeg skal nævne nogle af de ting vi er i gang med, kommer jeg ikke uden om køkkenet som har været undervejs et stykke tid og vil være det længe endnu. I går fik jeg en vision og kunne pludselig se at køkkenelementerne ikke skal være hvide, men lyseblå. Jeg sendte en SMS til vores meget søde og meget tålmodige kontakt hos køkkenfirmaet. Hun er ved at undersøge om vi kan nå at skifte farve. Men under alle omstændigheder bliver køkkenet snart noget kønnere, end det er nu …:

work in progress

Palmehaven

På vores førstesal er Palmehaven under konstruktion. Det er Søren der har døbt rummet. Det lyder ret elegant. Søren er god til det med navne. Der kommer masser af grønne planter. Og så har vi møbleret det med en seng som Rosa sætter stor pris på.

rosa og puder

Havedrømme

Udendørs sker også ting og sager. Jeg har fortalt at møddingen er væk. Det nu møddingfri område er ved at blive tilført ny jord. Til foråret skal der sås græs. Lige nu ser det ret rodet ud, men jeg kan heldigvis sagtens forestille mig området med græs, syrenhæk, kvædetræ, blommetræ, frugtbuske og højbede med asparges og sommerblomster

køkkenhave på vej

Pavillonens endeligt

For enden af hovedhuset var en pavillon som vi syntes tog for meget lys.   Den så sådan ud:

pavillonen

Den er nu væk og har gjort plads til at vi i næste uge får et nyt vindue der skal give ekstra dagslys til køkkenet. Så skal muren repareres, og vi skal finde ud af at lave en terrasse. Forhåbentlig uden at vi behøver at bryde hele pavillonens fundament op.

work in progress

Jo, her kan man virkelig tale om work in progress. Heldigvis sker det også at vi bliver færdige med noget. Det skal jeg nok fortælle mere om.

18 meninger om “Work in progress”

  1. Tak, Lisbeth! – Når sandheden skal frem, arbejder jeg ikke ret meget, men jeg er god til at komme med ideer til at sætte andre i arbejde 🙂
   Kh Nana

 1. Ja der er da lidt af hvert at se til, det kan kun blive bedre, og det er jeg sikker på det bliver. Pavillionen har uden tvivl skygget ind i køkkenet, mon ikke I så får lavet en fin terrasse, det tror jeg, der er jo fliser, som jeg synes ligger pænt, men derfor kan I jo godt få nye idéer. Køkkenet kan jeg godt forstå, at I glæder jer til at få færdigt.
  Kh Lisbeth

  1. Ja, jeg tænker også på den dér med at det skal være skidt, før det kan blive godt 🙂
   Jeg håber også vi kan genbruge fundamentet og fliserne fra pavillonen, men vi vil gerne have en lidt anden facon på terrassen, så den følger huset. Men det bliver ikke lige nu der bliver gjort noget ved det. – Vi har gang i nok!
   Kh Nana

 2. Fint och ljust det ser ut när ni tog bort verandan/paviljongen. Det kommer bli snyggt med en terass där.
  Är nyfiken på hur ert kök kommer se ut:).
  Som du vet tycker jag det är så trevligt att följa er resa i ert nya hus.
  Kram Maria

  1. Vi skal have et svensk køkken 🙂 Kvänum. Det har jeg drømt om at få i mange år, og nu skal det være.
   Og jeg er glad for at du vil følge med Maria! – Og for at følge med hos dig 🙂
   Knus

  1. Jamen, nu hvor jeg har fået ideen, vil det altså også ærgre mig hvis vi ikke kan ændre farven. Men det var altså li-i-i-ige lidt sent i processen at den lyseblå viste sig for mig 🙂

  1. Ja, vi har i hvert fald nået at sætte en masse i gang 😉 Det bliver for sent at så græs her i efteråret. Vi mangler stadig jord, og inden den er ankommet og fordelt, er det blevet for koldt. – Det gør ikke noget; vi har rigeligt andet at tage os til 🙂
   God fredag til dig!

 3. Jeg synes tit at processen er det sjoveste – spændingen og forventningens glæde er ofte større end slutresultatet, og man glemmer forholdsvis hurtigt al planlægningen og arbejdet. Jeg tror, det bliver flot med et lyseblåt køkken, som vil bryde alt det hvide:) Det var også en god idé at fjerne pavillionen.

  1. Ja, der er noget over processen, det er rigtigt 🙂 Men vi har efterhånden været i processen så mange gange at jeg allermest glæder mig til at komme ud på den anden side … Og så har du alligevel nok ret, for lur mig om vi ikke finder på nye projekter 😉
   God fredag til dig, Susanne!

 4. Det skal blive så lækkert alt sammen Nana. Og heldigvis for at det trækker ud, for det betyder jo bare, at du ved du når I mål, og at ting tager tid, når det skal være ordentligt.
  Jeg er spændt på om køkkenet ender med at bliver en anden farve. Jeg kan ihvertfald godt se det for mig. 🙂
  Rigtig god weekend
  Knus Birgitte..

  1. Jeg håber vi ender med de lyseblå køkkenskabe, men jeg forstår altså godt hvis køkkenfirmaet sætter hælene i og siger at vi hænger på vores oprindelige beslutning! Så skal vi bare finde på en fin vægfarve, så det hele ikke bliver hvidt.
   God fredag til dig, Brigitte!
   Knus fra Nana

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.