Weekendglæder på Vadekærgård

vadekærgård

I denne weekend har min datter, min svigerdatter og min søn været på Vadekærgård. Det er altid dejligt at have huset fuldt af unge mennesker, og vi har hygget os. Ikke kun menneskene på gården, men også kat og hunde har været meget glade for besøget. På billedet herover får min søde svigerdatter et velkomstsmækkys af Asta.

Det er sidste gang de unge mennesker har været her under helt normale forhold, for meget snart begynder vi at pakke ned. Og så glæder vi os til at vise dem Ravnegård. Jeg håber at de kommer på besøg en dag i maj hvor vejret er godt og alting er lysegrønt. En dag hvor vi kan sidde i vores nye have, gå tur på Hornbæk strand, spise is og glæde os til en lang sommer.

påskeliljer

Lørdag var min søn, svigerdatter og jeg hos Isabella Smith hvor de unge mennesker skulle have nogle ting. Jeg kunne også sagtens fristes, men for tiden forsøger jeg at sælge ud af mine ting, og det ville være helt galt om jeg samtidig købte nyt. Så det gjorde jeg ikke. Men det var hyggeligt at være med, og jeg fik noget tiltrængt lys da vi drak en kop te i orangeriet. Jeg ønsker mig brændende sådan et glashus.

spirer

På torsdag får vi besøg af gode venner. Så vidt jeg husker var de de første der besøgte os da vi havde overtaget Vadekærgård. Nu bliver de de sidste som besøger os i vores intakte hjem. For på fredag begynder vi at pakke ned. Jeg glæder mig. Både til at få besøg på torsdag og til at sætte gang i flytningen på fredag. Det er godt at kunne glæde sig.

GemGem

GemGem

14 meninger om “Weekendglæder på Vadekærgård”

  1. Ja, det er meget hurtigt blevet meget snart, synes jeg. Vi begynder nu også i god tid. Vi plejer at pakke ned i sidste øjeblik for ikke at skulle leve i flytterod for længe, men sidst vi flyttede var det ret hårdt, så denne gang giver vi os bedre tid 🙂

 1. Bedre for tidligt end for sent, det sidste kan give stress, men I må være ret erfarne efterhånden.
  Det bliver så godt for jer at få ro på i det nye.
  Held og lykke og god pakning.

  1. Ja, jeg tænker også at vi hellere må være klar lidt før tid, end drøne rundt den sidste uge. Og, ja du har ret: Det bliver så godt at ankomme og få lidt ro på. Tak for tanken!
   Kh Nana

  1. Ja, det var så hyggeligt. Jeg har altid flyttet meget (og det har mine børn så også gjort 🙂 ), og jeg oplever det faktisk ikke som vemodigt. Jeg glæder mig bare til det næste sted 🙂
   Tak, Charlotte, og rigtig god påske til dig og dine!
   Knus fra Nana

 2. Hvor hyggeligt med besøg og en tur med de unge mennesker. Det kan være svært at lade lækre sager blive i butikken hos Isabella Smith, men jeg kan godt forstå at du styrer dig 🙂
  Hvor bliver det dejligt når I er flyttet, jeg kan mærke at du virkelig glæder dig til den kommende sommer i Hornbæk.

  1. Ja, det er rigtigt, søde Lisbeth, vi glæder os virkelig til at komme hjem til Nordsjælland 🙂 (og det er altså ikke fordi der er noget i vejen med Sydsjælland, for det er der ikke).

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.