Weekendglæder: Juletræ, strandtur og andet godt

Denne weekend har vi ikke haft nogen aftaler, og vi har nydt at have god tid og en masse solskin. Jeg har været i køkkenhaven i flere omgange, og jeg er nået endnu længere med mine højbede. Jeg synes også jeg aner nogle nye armmuskler efter jeg med trillebør har kørt flere tusind liter jord på bedene.

Lørdag var vi en tur på stranden, og er der noget man bliver glad af så er det altså at se glade hunde der drøner rundt på en solrig vinterstrand.

glade-hunde-paa-stranden

Jeg ved ikke hvorfor, men jeg er ret fascineret af fuglefodspor i sand. De er så fine …:

fuglefodspor-i-sandet

På vejen hjem kom vi forbi et lille juletræsudsalg, og her købte vi et meget fint juletræ, helt sikkert ligeså fint som det vi købte i Virum sidste år, blot til under halvdelen af prisen. Så det er åbenbart med juletræer som med huse: Man får meget mere for pengene i Sydsjælland end i Nordsjælland.

juletrae

Hele weekenden har vi kunnet glæde os over ugens buket fra Bloomon, og tænk, den forrige holder endnu (jeg har kun måttet pille en enkelt koralgren ud).

bloomon-i-vindue

Søndag var vi til koncert i Snesere Kirke som vi har udsigt til fra gården. Det var en rigtig god oplevelse. Vi ankom til kirken netop som solen gik ned, og det var så smukt.

snsesere-kirke

Jeg er taknemmelig for alle weekendens glæder.

Gem

16 meninger om “Weekendglæder: Juletræ, strandtur og andet godt”

 1. De har rigtig nydt det, hundebasserne. Gussi elsker også stranden. Ja, det er meget billigere sydpå end nordpå, og jeg er så småt begyndt at kigge på noget til os. Jeg vil gerne have fundet noget til næste jul… men nu ser vi 😉

  1. Kom ned til os 🙂 Her er altså virkelig dejligt, og jeg kan forstå at du kender området lidt … (Så kan vi mødes på Fedet og Gussi kan forelske sig i pigerne :-))
   God ny uge til dig!

 2. Sikke en dejlig weekend du har haft. Buketten er virkelig sød, jeg forstår godt at du er glad for den levering.Det med priserne har du absolut ret i 🙂

  1. Ja, I kan få et lille slot (og et kæmpestort juletræ) hernede hvis I sælger jeres nuværende hus 🙂 Så kan vi alle sammen mødes på vores strand og lufte hunde 😉

 3. Sikke nogle glade hunde… nu savner jeg Zorro mere (han er blevet passet i et døgn mens jeg var til familie træf, skal hente ham nu) håber nu at han måske fik en tur på stranden mens jeg var væk (dog i spor line så han ikke kunne løbe fra passer)
  den med træer og pris har jeg også opserveret efter at jeg flyttede på landet.

  1. Noget af det jeg elsker ved hunde er at de grundlæggende bare er GLADE. Deres glæde smitter 🙂
   Zorro blev garanteret også helt vildt glad da du kom og hentede ham 🙂

 4. Det lyder som en hyggelig weekend. Jeg holder meget af en weekend uden aftaler. Er der ikke en del specielle stednavne på jeres kanter, f.eks. Snesere?

  1. Jo, Snesere er i hvert fald sjovt. Jeg forsøgte at finde etymologien bag det første gang jeg så det, og den eneste forklaring jeg kan finde, er den om vikingen der også er beskrevet under Wikipedias opslag om Snesere Kirke som jeg linker til i indlægget. Det er i hvert fald en god historie 🙂

 5. Hej Nana.Endnu en af dine skønne weekender.Og en tur til vandet med hundene er da altid godt.
  Har jo selv lidt langt til vandet…………men nyder det hos familien nord på.
  Og det med priserne kan jeg godt skrive under på.Bare ejendomsskatterne her i hovedstadsområdet.
  Dejligt at høre at du har så stor glæde af dine buketter.
  Rigtig god dag knus Jette

  1. Ja, vi betaler en tiendedel her af de ejendomsskatter vi betalte i Rudersdal Kommune, og vores hus er dobbelt så stort og grunden 8 gange større … Så har vi selvfølgelig også lidt længere til København, men det tager vi gerne med 🙂
   Tak, og god dag til dig, Jette!
   Knus

 6. Hej Nana. Hvor er det altså et fantastisk dejligt sted I bor. Vi bor også dejligt ved Limfjorden og går mange ture her. Også sammen med vores hund som nu desværre ikke er mere. Naturen er så givende ikke…

  1. Hej Grethe.
   Ja, vi er havnet i et skønt område, og det sætter vi virkelig pris på! – I bor også dejligt, kan jeg høre, og, jo, naturen giver så meget. Jeg bliver altid gladere når jeg er ude i den friske luft. Og det er i øvrigt altid godt at have selskab af en hund når man går tur 🙂 – Har I overvejet en ny hund?

   1. Ja det har vi for savnet har været kæmpe stort. Vi har dog valgt ikke at få en ny hund af den årsag at vi ønsker præcis den samme og det er jo desværre ikke en mulighed.

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar ses først når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.