Weekendglæder i en adventstid

weekendglæder

Jeg er kommet til at holde ret meget af mine indlæg om weekendglæder. Jeg bliver opmærksom på hvor utroligt mange små og store glæder der ligger i sådan et par dage. I denne weekend har min dejlige datter besøgt os, og det er altid en stor glæde.

Lørdag hentede vi hende på stationen i Næstved, og vi blev lidt i byen. Jeg kan godt lide at tempoet er roligere her end jeg kender det fra området lige nord for København. Vi var en tur på torvet, vi købte aftensmad og drak caffe latte …

kaffelatte

… inden vi kørte hjem til gården som er ved at være klar til jul:

hoveddoer-jul

Det er jo alt sammen små ting i den store sammenhæng, men hvor er det dejligt at kunne foretage sig sådan nogle hyggelige ting sammen med mennesker man elsker.

amaryllis-og-fyr

Vi har markeret 1. søndag i advent. Jeg kan ellers godt lide at skifte pynten ud, men adventsstagen er altid den samme fra Georg Jensen, og den er altid enkelt pyntet med vedbend fundet i haven. I denne have er det så heldigt at vi har blomstrende vedbend, og så er min adventslykke gjort.

adventskrans

Jeg er taknemmelig over endnu engang at have oplevet en weekend omgivet af mennesker jeg elsker og fyldt med gode oplevelser.

Gem

8 meninger om “Weekendglæder i en adventstid”

 1. Det må være fantastisk at komme hjem til gården og se den smukt pyntede indgang:-) En torvetur lyder hyggeligt, jeg kan godt savne et torv med friske grøntsager og al muligt andet.

  1. Torvet i Næstved er så fint. Der handles både onsdag og lørdag, og jeg elsker det. Et andet sted i Næstved ligger et storcenter, og jeg ved godt hvor jeg foretrækker at komme 🙂

 2. Det er i sandhed også det bedste som findes. Hygge med dem vi holder af.
  Er så vild med jeres hus i skumringen. Jeg tænker virkelig nostalgi og varme.

  Rigtig skøn dag
  Charlotte

  p.s
  Jeg har så svært ved at lægge en kommentar. Den vil ikke acceptere mit websted?

  1. Tak skal du have, Charlotte!
   Jeg er da ked af at høre at du har problemer med at lægge en kommentar; sådan skulle det jo helst ikke være! Kan det være fordi du linker til en kommerciel side? Så plejer den at bede mig godkende kommentaren inden offentliggørelse. Ellers er min blog sat sådan op at jeg blot skal godkende den første kommentar fra en læser, og så kan resten lægges til umiddelbar offentliggørelse. Jeg prøver lige at kikke på dine tidligere kommentarer og se om jeg kan finde en løsning.
   God dag til dig – og tak for din kommentar 🙂

 3. Det lyder så hyggeligt:-) heldige dig med blomstrende vedbend.
  Jeg kan virkelig godt lide den rutine med at sætte sig ned at huske på glæderne, enten dagligt eller som minimum ugentligt. Tak for at sprede ideen. For kan mærke, at man-jeg godt kan gå hen og glemme, når man står midt i et eller andet;-)
  Ha en god dag Nana

  1. Ja, sådan en gammel vedbend er ret fantastisk!
   Jeg gik engang hos en psykolog der bad mig skrive 5 gode ting ned hver dag. Det var en svær øvelse for på det tidspunkt var der mere at være ked af end at være glad for, men det hjalp faktisk virkelig, for man kan vist altid finde en eller anden lille ting der varmer 🙂
   Tak, Anette og i lige måde til dig!

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.