Weekendglæder: Gode gæster og bedårende buketter

Jeg er ikke god til den mørke årstid. Det er jeg altså bare ikke. Men jeg gør hvad jeg kan for at skabe noget energi og for at komme ud af den træthed der for mit vedkommende præger disse måneder. Ugens buket fra Bloomon er et trick der virker som en energiindsprøjtning på mig. I denne uge er den smukkere end nogen sinde.

bloomon buket uge 49

Hvis du har lyst til at prøve at abonnere på de skønne buketter, kan du bruge promotionkoden Mitlandliv ved udgangskassen. Så får du en gratis vase med din første bestilling.

bloomon buketter tæt på

I weekenden har vi haft besøg af gode venner. Vi plejede at være næsten naboer i Holte, men kort tid efter vi købte vores gård på Sydsjælland, købte de en gård i Nordsjælland (at købe en gård er det nye sort!). Vi ses heldigvis stadig regelmæssigt, og nu taler vi om halm, høns, heste og den slags. De gode gæster spredte først og fremmest energi og glæde, og så medbragte de denne fantastiske buket. Jeg er virkelig omgivet at skønne buketter lige nu.

røde roser i buket

Min datter har været her. Jeg har hjulpet med at læse hendes bacheloropgave igennem, og vi har spist pandekager. Det er alt sammen sådan nogle fine ting.

bloomon buket close up

Og om 10 dage begynder lyset at vende tilbage. Det er så godt at vide.

10 meninger om “Weekendglæder: Gode gæster og bedårende buketter”

 1. Ihhh hvor lyder det til at have været en virkelig skøn weekend. Dejlige ting som er vedkommende… og sikke flotte blomster.
  Mange glade julehilsner fra Susan

 2. Friske blomster og gæster gør virkelig godt på denne tid. Jeg har nogle buketter for tiden, i dag klippede jeg nogle rosenhoveder af en buket og lagde ud i nogle af fuglebadene, havde helt glemt hvor smukt det er.
  Julehilsen Anette

  1. Åh, ja, rosenhoveder i fuglebad … Så længes man lidt efter sommer, ikke? Jeg tror jeg vil gøre det samme når mine røde roser er næsten færdige: Så kan de flyde i et fad ude på gårdspladsen. Tak for ideen, Anette! Og god bedring med forkølelsen!
   Kh Nana

 3. Skønne buketter du omgiver dig med. Jeg skal på julebuketkursus på tirsdag, det er jeg spændt på, men jeg tror ikke at den bliver lige så sommerlig som dem du får leveret;)
  Hvor hyggeligt at have besøg af gamle venner – at købe en gård er nok manges drøm og der ser også så idyllisk ud hos dig.

  1. God fornøjelse på julebuketkurset! Det lyder godt!
   Inden for få måneder købte vi selv, de omtalte venner og en god veninde af mig + hendes mand en gård. Det er da lidt sjovt – og næsten en tendens 🙂
   God før-juleuge til dig, Lisbeth!
   Kh Nana

 4. Det er virkelig en flot buket, sådan et blomster abonnement må da få smilet frem hele tiden (hvis bare det ikke var så mørkt…) når nu ikke du er glad for vinteren. Ja, hyggeligt med venne besøg, det er helt sikkert 🙂

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.