Weekendglæder

Weekendens glæder startede allerede fredag med disse kasser.

coop.dk

Jeg har i mange år købt dagligvarer på Nettet. I begyndelsen sporadisk, siden, da jeg fik Ménières syndrom, regelmæssigt, for jeg bliver så svimmel og utilpas af at være i et supermarked. Det netsupermarked jeg brugte da vi boede i Holte, leverer ikke her i området, og siden vi flyttede, har jeg købt ind IRL. Jeg ved ikke hvorfor jeg har været så længe om at finde ud af det, men i sidste uge søgte jeg efter et alternativ, og det viste sig at Coop.dk leverer her. Og hvilken lykke da der stod 6 kasser med dagligvarer i fredags, alt i fin kvalitet. Coop.dk har lige fået en ny, fast kunde.

old-english-vase

Lørdag havde vi besøg af gode, gamle venner, og den slags bliver man altid glad af. Vi spiste æblekage (og, ja, det gør vi ofte …), gik lang tur, snakkede, fik græskarsuppe til middag og snakkede noget mere. En dejlig dag.

buket-i-vindueskarm

I denne weekend har jeg for første gang i mange måneder haft huset fuldt af købeblomster. Jeg elsker at hente blomster og pynt i haven, men der er nu også noget over at gå ind i en blomsterbutik og købe en bunke blomster. Det gjorde jeg i sidste uge, og her i weekenden har vi haft tid til at nyde mine indkøb.

img_6948

Fredag smuttede Asta med mig ind i hønsegården da jeg fodrede, og det er nu blevet til et lille ritual vi har sammen. Når jeg går i hønsegården, går Asta med. Så snart hun er derinde, opfører hun sig som en høne. Hun går rundt og skraber med poterne og spiser korn. Denne weekendglæde kommer vist til at udvikle sig til en hverdagsglæde.

hund-i-hoensegaarden

Gem

Gem

Gem

16 meninger om “Weekendglæder”

 1. Herligt! Asta mangler vidst ikke legekammerater og det er forståeligt så nemt som hun tilpasser sig sine venner. Så er lige meget om man har samme sprog (vovvov og gokgok) :o)
  De chrysantemum du har købt er vildt skønne – og så er du hoppet ud i noget med små julestjerner… de er altså også søde.
  Det lød hyggeligt med besøg af vennerne.

  1. Asta har både hunde- katte- hønse- og menneskevenner 🙂 Når hun er med i hønsegården, kan hun finde på at gå og nusse hønsene lidt i nakken (mon de har lopper?!?), og de registrerer det knapt nok. Åh, det er så sødt at se. (Og så taler vi ikke om hvad Bella og Olga mener man skal bruge høns til …)

 2. Dejligt at høre at Coop.dk leverer tilfredsstillende varer – jeg har et rabatkort liggende og havde tænkt på snart at teste dem, så nu vil jeg prøve!
  Weekendgæster er nu en dejlig ting – man skal have tilpasse doser af hygge og snak og god mad !
  Hvor sjovt med Asta der i hønsegården 🙂

  1. Jeg har i hvert fald endnu ikke fået armene ned, og det skal ikke vare længe før jeg bestiller varer hos Coop igen 🙂
   Efter vi er flyttet et stykke væk fra alle dem vi kender, ser vi familie og venner i længere tid når vi er sammen. Det kan jeg vældig godt lide. Det giver sådan en ro og mulighed for fordybelse.
   Ja, er hun ikke sød, hende Asta?! 🙂

 3. Godaften Nana.Det var da dejlige weekendglæder.Og dejligt for dig at COOP levere vare………..og i en god kvalitet.
  Og den lille charmetrold til Asta er da dejlig at have med sig overalt.
  Og besøg af vennerne og dejlige blomster til stuen er da bare skønt.
  Rigtig god aften knus Jette

  1. Jeg plejede at bruge Nemlig, og jeg var grundlæggende vældig glad for dem, men de kører ikke herud på landet, så nu er jeg lykkelig for at have fundet et alternativ 🙂

 4. Dejligt for dig med COOP, så du slipper for supermarkeder – tror, jeg skal have tjekket det, for jeg kunne godt bruge den sparsomme tid til noget andet. Skønne buketter til weekenden og verdens dejligste “firkantede” høne 🙂
  Kh Linda

  1. Jeg synes det er pragtfuldt at købe dagligvarer på nettet. Jeg har aldrig nydt en tur i IRMA eller Netto, men hygger mig meget bedre med at komme varer i den virtuelle kurv hjemme fra sofaen. Jeg kan kun anbefale det!
   Hi-hi, jeg har en veninde der omtaler mine westier som “firkanterne”, og det er jo ikke helt ved siden af 🙂

 5. Det der med online køb- det skal jeg da også have set nærmere på. 🙂

  Jeg får ikke altid lige skrevet en kommentar Nana, men jeg følger meget med alligevel og kigger forbi dig.
  Jeg er dog så glad for at din lille Westie pige er i bedring og det endte godt trods alt. De kære husdyr er jo familie . Jeg har ihvertfald lange samtaler med vores hund, 🙂
  Jeg overvejer selv køb af en lille ny West highland white terrier, men har haft en før, som desværre ikke blev så gammel, så jeg tænker meget frem og tilbage. 🙂
  Ha´en rigtig dejlig uge
  Knus
  Birgitte

  1. Dejligt at høre fra dig, Birgitte, men du er bestemt ligeså velkommen når du ikke når at lægge en kommentar 🙂 (Og jeg når altså heller ikke altid at skrive kommentar hos dig, men jeg nyder altid dine dejlige stemninger og billeder!)
   Jeg kan kun anbefale internetdaligvarehandel, men det er jo nok en smagssag om man bliver afhængig af det eller ej.
   Jeg skal ligesom bare have en westie. Det har jeg haft (og nogle gange to … eller tre …) siden jeg fik min første westie for 23 år siden, så hvis du spørger mig, skal du da købe en westie 🙂
   Knus

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.