Weekendglæder #16

Denne weekend har budt på mange glæder. Fredag ankom nyt betræk til vores sofaer der nu ikke længere er hvide, men mørkegrå. Jeg købte det fordi jeg er SÅ træt af at vaske og stryge det hvide sofabetræk. Nu kan der forhåbentlig gå lidt længere imellem vaskene. Westierne synes at sofaerne er fuldstændig lige så gode som de plejede at være. Vi synes faktisk at de er pænere. Om ikke så længe skriver jeg et helt indlæg alene om vores sofaer. Så hvis du synes det lyder spændende: Hold dig til!

westier i sofa

Lørdag kom mine børn, min svigerdatter og mine forældre til eftermiddagste. Det var så hyggeligt.

greengate

Mine forældre havde deres hund, Charlie, med. Charlie er en storpuddel, også kaldet en kongepuddel.

kongepuddel

Han og mine hunde er vældig gode venner, og de legede og hyggede sig hele dagen. I dag gik vi tur i haven og fandt alle Astas tøjdyr anbragt i frugthaven. Sådan havde Charlie arrangeret dem.

weekendglæder

Om aftenen kørte mine forældre hjem, og vi andre spiste tapas som min mand og de unge mennesker havde købt i Næstved i forbindelse med at de blev hentet på stationen.

alt godt næstved

Min datter overnattede til søndag hvor hun og jeg var en tur hos Isabella Smith. Her købte jeg forskellige nødvendigheder, bl.a. potten til denne smukke gyvel som jeg fik af mine forældre lørdag. Nu står den på trappen ved vores hoveddør, og det ser så fint ud:

stuegyvel

Hele weekenden blomstrede de minipåskeliljer jeg satte omkring havens gamle frugttræer sidste forår. Og hele weekenden har himlen været blå.

genbrug af minipaaskeliljer

Se, det var da mange glæder på bare én weekend!

P.S.: Har du set at du indtil torsdag d. 30/3 kl. 14 kan deltage i lodtrækningen om et af to fine højbede fra Zinkbakken.dk?

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

20 meninger om “Weekendglæder #16”

 1. Vejret har været en weekendglæde i sig selv – man kunne næsten ikke ønske sig mere 🙂 Vi har været rigtig meget ude for at nyde solen og den blå himmel.

 2. Lyder som en skøn weekend! Her har der slet ikke været sol i dag, men fredag og lørdag har vi stornydt sol og blå himmel!

 3. Sikke en dejlig weekend I har haft. Jeg er vild med krukken, dens indhold og ikke mindst din sætning mht. købt af nødvendigheder hos Isabella :-). Sådanne weekender kan man ikke få for mange af. Her har været også fantastisk, en del tid er blevet brugt i haven – dejligt. God mandag til dig søde Nana. Knus Mette

  1. Jeg købte faktisk to ens krukker – for det tilfælde at jeg en dag vil have en på hver side af døren 😉 Så nu har jeg lidt flere krukker, selv om det varer længe før jeg har en krukkesamling som din 🙂
   Tak, og god mandag til dig!
   Knus

 4. Det ser ud til at have været en dejlig weekend. Jeg har også tit tænkt på, hvordan du kunne have hvide sofaer, når hundene må ligge i dem. Vi har en lædersofa, den kan lige tørres af 🙂 Måske ikke så behagelig for hundene, men de har ikke prøvet andet, kurvene står jo i stedet til fri afbenyttelse. Bellis slæber sit tæppe med rundt omkring, dog ikke op i sofaen.
  Kh Lisbeth

  1. Ej, hvor sødt at Bellis selv fragter sit tæppe 🙂 Læder er SÅ praktisk, og den eneste sofa Olga må ligge i, er vores lædersofa. Hun ligger i de andre når vi ikke er hjemme. Der er altid tydelige spor af collie når vi har været væk 🙂
   God mandag til dig, Lisbeth!
   Kh Nana

  1. Pelle, vores ene kat, gik hjemmefra og kom først hjem om søndagen, for han bryder sig ikke så meget om fremmede hunde 😉 Men resten af dyrene kommer godt ud af det, heldigvis 🙂

 5. Det har da været en dejlig weekend hos dig Herovre stod den på havearbejde lørdag og plantetur med indkøb af de nødvendige dahliaer mmm…søndag . Græsset er slået for første gang idag, det er så skønt at være ude i det skønne vejr Dejlig uge til jer. VH Carina

  1. “Nødvendige dahliaer”, det er et godt udtryk, Carina! Jeg skal også snart ud at købe nødvendige dahliaer 🙂 Vi har ikke slået græs endnu, men det kan ikke vare længe. Jeg længes helt efter duften af nyslået græs …
   Tak, og jeg ønsker også dig og dine en fin uge!
   Vh Nana

 6. Vejret har været skønt i weekenden…så der var meget at glæde sig over….

  Det kan man så ikke sige om det meste af mandagens vejr….og her til morgen er her endnu mere tykke skyer. Håber dog solen får brændt sig igennem, så vi får sol i eftermiddag.

  1. Jeg trøster mig med at den tunge dis nok betyder at en masse varme vælter ind over os. (Jeg aner ikke om det hænger sådan sammen, men jeg kan godt lide tanken :-))

 7. Ja det var en dejlig weekend. Her havde vi også en dejlig en af slagsen, med både reseption hos Tante Grøn, forårsfest i forsamlingshusetfest og gæster. Lidt praktisk blev der også lavet indimellem. Weekender er nu noget særligt.
  Den opstammede gyvel er vel nok flot i den nye krukke, sikke en fin velkomst.

  Kærlig hilsen Anette

  1. Åh, ja, jeg har godt set at Tante Grøn holdt reception. Det har garanteret været en fin oplevelse 🙂 Og I har nået meget andet også. Masser af gode ting 🙂
   Kh Nana

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.