Weekendglæder

næstved

Fredag var jeg en tur i Næstved efter forskellige julenødvendigheder.

grankrans over pejs

Jeg går helst ikke i Bilka, for jeg bliver ked at det og træt når jeg ser de kæmpestore indkøbsvogne og de mange, mange varer, men jeg kan ret godt lide deres haveafdeling og i fredags fandt jeg upyntede adventskranse sat ned til 10 kr.

Jeg købte for en halvtresser, og nu har vi hyggelige grankranse der spreder juleduft i alle stuerne – og på knagerækken i entreen.

Lørdag pakkede jeg gaver ind. Det er altid hyggeligt at pakke ind. Da jeg var barn og ung, pakkede vi altid ind Lillejuleaften mens vi lyttede til Knas & Quiz med Jørn Hjorting. I år pakkede jeg julegaver ind hjulpet af Asta der synes at papir, tape og bånd er helt fantastisk hundelegetøj. Jeg har pyntet pakkerne med store, fine sløjfer fra Søstrene Grene (og så taler vi ikke om de to sløjfer jeg ikke kunne bruge fordi Asta havde trevlet dem op!)

guldsløjfe

Det har været en stille weekend. Jeg er så træt i mørket, men min mand fik lokket mig med til Karrebæksminde hvor vi gik tur på stranden og købte kage til eftermiddagsteen og fisk til aftensmaden. Langs stranden får man lys, og det gjorde mig godt.

karrebæksminde

En stille weekend var lige hvad jeg trængte til. Nu glæder jeg mig til juleugen. Måske allermest til på torsdag hvor dagslyset vil vare lidt længere end onsdag.

 

Gem

Gem

12 meninger om “Weekendglæder”

  1. Ja, der er hyggeligt 🙂 Vi havde aldrig været der før vi flyttede herned, men nu kører vi af og til derud, både for strandens, fiskehusets og bagerens skyld.

 1. Hej Nana. Hvor er jeg glad for din holdning til Bilka. Jeg har det præcist på samme måde… Men deler din glæde for haveafdelingen hvor jeg har købt mange fine ting til en billig penge:)
  Kh. Grethe

 2. Kender Bilkatrætheden. Jeg kører forbi Bilka i Tilst hver dag på vej til og fra arbejde, og selvfølgelig handler vi meget der. Men det er udmattende og af og til nærmest grotesk med de enormt mange varer…

  I de sidste dage har jeg ikke haft tid til hverken at skrive eller læse blogs – først her til morgen er jeg kommet med, og hvor var det hyggeligt at læse dine indlæg om dyrene. Godt, lille Asta ikke var væk – jeg fik helt koldsved ved tanken – det er den slags man frygter allermest som ‘hundemor’. Det var også et skønt indlæg om kattene 🙂 og om pynten og og og…
  Hvor er jeg glad for, du blogger igen 🙂
  Kh, Karen

  1. Tak for din søde kommentar, Karen! Jeg er selv så glad for at blogge igen, men det gør det endnu bedre at få sådan en tilbagemelding 🙂
   Kh Nana

 3. Heldigvis er der længe imellem, jeg kommer i Bilka, det gør ikke noget. Godt du kom til vandet og fik noget mere lys, det er altid godt.
  Kh Lisbeth

 4. Kære Nana Det er så skønt med grønt, der pynter og dufter. Det er helt sikkert flotte indpakninger, det ved jeg jo som fik en del indpakket hos dig når jeg handlede hos Drømmegaven. 😉 . Det er da en værre lille hjælper du har, men noget så cute. Knus Tina

  1. Kære Tina.
   Godt at høre fra dig 🙂
   Jeg ved ikke om der er tale om erindringsforskydning og fortrængning, men jeg kan virkelig ikke huske at jeg nogensinde har haft en hvalp der lavede så mange ulykker som Asta. Det er godt at hun samtidig er så nuttet at man ikke for alvor bliver træt af hende 🙂
   God tirsdag til dig!
   Knus

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.