Vores julebord

julebord


Indlægget indeholder reklame

I år har jeg tonet julepynten ned, og vores julebord var også en relativt afdæmpet affære. Udgangspunktet blev min nye hørdug i naturfarve, bordløbere lagt på tværs af bordet og hørservietter, begge dele i grå.

Jeg har stadig kun åbnet de julekasser der indeholdt pynten til træet. Kassen med bordpynt har fået lov til at blive i kælderen. Men bordet blev alligevel et julebord, synes jeg.

julebord

Langs midten af bordet stod små glas med forårsløg og julestjerner.

unikognaturlig

I den ene bordende var en stor vase med silkefyr og amaryllis,  en samling forskellige forårsløg i glas, flere minijulestjerner og levende lys, naturligvis. Ikke alle løgblomsterne var sprunget ud, og de grønne spirer bidrog med en forventningens glæde.

forårsløg

Porcelænet var det enkle, hvide fra Pillivuyt, og bordkortene blev nogle fine bedekort jeg fandt i gemmerne. En enkelt lærkegren lå ved siden af bordkortet ved hver kuvert.

hørserviet

Det var alt sammen meget enkelt og naturligt. De fine hørting fra Unik og Naturlig har her til morgen fået en tur i vaskemaskine og tørretumbler, og nu er de klar til brug. De skal ikke stryges. Jeg er så tilfreds.

Hvis du vil se hvordan vores julebord så ud sidste år, finder du et billede i dette indlæg fra 2. juledag 2016.

4 meninger om “Vores julebord”

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.