Vis mig din adventskrans …

adventskrans

Vores adventskrans er meget enkel. Den er en klassiker fra Georg Jensen. Og den er undergår kun minimal udvikling fra år til år. Sidste år var vedbenden med blomster. I år har jeg fundet blomsterløs vedbend til pynten. Forskellen mellem sidste år og i år er typisk for fornyelsesniveauet når det kommer til min adventskrans.

adventskrans.2017

Vi brænder kun ét lys i morgen. Ikke noget snyd her. Min datter og hendes kæreste kommer til adventshygge, og jeg glæder mig.

Det er sjovt at se andres adventskranse. For nogle dage siden viste jeg på bloggens Facebookside vores adventskrans anno 2016 (den med blomstrende vedbend). Samtidig opfodrede jeg til at mine Facebookfølgere lagde et billede af deres adventskrans i kommentarfeltet. Det er der kommet fine billeder ud af. Hvis du vil se dem finder du opslaget her. Og det vil være så hyggeligt hvis du også lægger et billede af din egen adventskrans under Facebookopslaget.

adventskrans.georg.jensen

P.S.: I morgen vil jeg fortælle om en adventsgave jeg har fået mulighed for at forære en af mine læsere. Det glæder jeg mig til, for jeg synes det er alletiders gave. Jeg håber du har lyst til at læse med!

18 meninger om “Vis mig din adventskrans …”

 1. Kære Nana
  Ih, hvor er den fin. Lige sådan, jeg kan lide det. Jeg har selv en i hvid porcelæn, der udstyres med hvide lyst og grønt af en slags – oftest gran. Din er sådan set kønnere og jeg har så meget vedbend i haven, både med og uden blomst. Den må jeg ønske mig 🙂
  Spændende, hvad adventsgaven er 😉
  Kh Lisbeth

  1. Kære Lisbeth.
   Ja, noget kunststykke er vores adventskrans jo ikke, men man hviler øjnene godt på den. Det lyder som om jeres minder en del om vores 🙂
   Ja, den adventsgave kan nogen altså godt glæde sig til!
   God lørdag til dig og dine!
   Kh Nana

 2. Hej Nana
  Jeg har ingen adventskrans, end ikke et kalenderlys, men jeg har en dekoration af mos med en lyskrans i, den er jeg fuldt tilfreds med, og Bent er lettet over, at vi ikke har levende lys, det bryder han sig ikke om, heldigvis lever jeg lige lykkeligt uden den.
  Kh Lisbeth

  1. Hej Lisbeth.
   Jeg er stor tilhænger af at man juler præcis ligeså meget man har lyst til 🙂 Jeg synes selv jeg skruer ned år for år, men kalenderlys og adventskrans vil jeg nu nødigt undvære 🙂
   God lørdag til jer!
   Kh Nana

 3. Hej Nana, din adventskrans er fin og enkel, den kan jeg godt lide.
  Nogle har har jeg haft grankranse, med de sidste to år har jeg haft nogle bloklys på en hvis metalbakke med lidt pynt ved.
  jeg vil da lige lægge et billede op på din FB-side.

  Jeg elsker levende lys, selvom det ikke er så sundt. Så må vi luft mere ud 🙂

  1. Hej Ulla.
   Din adventskrans er pæn! Tak fordi du har lagt et billede på FB. Det er så hyggeligt at se alle de forskellige adventsdekorationer (det er jo slet ikke kun kranse) 🙂
   Jeg brænder også levende lys. Dem vil jeg helst ikke undvære på denne årstid.
   God lørdag til jer!

 4. Den er så smuk og enkel. Du har sådan en fin sans for at forene enkelt og romantisk. Jeg elsker den klassiske krans, men jeg må indrømme, at når det er hjemme hos mig selv, er jeg mere maksimalist end minimalist. Derfor er vores adventskrans også lidt af et udstyrsstykke. Men den er den vigtigste juledekoration, så de næsten tre timer, det tog at lave den, var så rigeligt det værd 🙂 Jeg glæder mig allerede, til mørket falder på i eftermiddag 🙂

  Kærlig hilsen, Karen

 5. Vil gerne vise min men kan ikke finde ud af det på Face book er ellers der på men kommer kun et billede frem og når je trykker der på for svinder det.
  Min er lavet af natur på en ring.

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.