Vindue til verden

vindue

Siden vi flyttede ind på Ravnegård, har jeg glædet mig til at vinduespartiet i entreen blev færdigt. Det er sådan set en fjollet, lille ting, men vinduet vender ud mod vejen og mod vores indkørsel. Når gæster kommer på besøg, passerer de entrévinduet, og fornemmelsen af at det første de så, når de ankom til gården, var en stabel malerbøtter, en stige og et stillads generede mig en lille smule.

entré

Nu er radiatorskjuleren på plads sammen med den nye, hvidmalede vindueskarm. Søren har malet vinduesrammen, og entreen er ryddet for byggerod. I dag satte jeg for første gang en buket blomster i vinduet, og jeg er så glad for at vores vindue mod verden sender et nyt signal.

I næste uge kommer der gardiner op i det meste af huset. Blandt andet her i entreen – som i øvrigt er med i opløbet om at blive månedens flueben.

27 meninger om “Vindue til verden”

  1. Tak, Randi! Ja, nu har jeg lige en fin, stor buket i dag, men jeg tænker at man også kan komme langt med et stearinlys og et par grene fra skoven. Fra nu af vil jeg i hvert fald sørge for at der står noget fint og byder velkommen 🙂

  1. Tak, Marina! Ja, det føles altså også rigtigt 🙂 Det er sjovt, for da jeg var yngre, skiftede jeg konstant indretningsstil, men de seneste 10-15 år har stilen ikke forandret sig så meget hjemme hos os (selv om der har været flere hjem). Enten har vi fundet vores stil – eller også er vi blevet gamle, satte og uopfindsomme 🙂

 1. Ser smukt ud, jeg har det også sådan med vinduer- det er huset øjne og må gerne se glade og milde ud må jeg spørge om hvilken maling I har anvendt til gulvene? Og Smeg komfuret, er det med selvrens? Mange hilsner Pia

  1. Tak, Pia! Og velkommen til min blog!
   Malingen er en hvid gulvmaling fra Flügger. Vores malere har skaffet den, og jeg tror den er lidt svær at få fat i hvis man ikke er maler. Den hedder PU45, hvid base 05.
   Du må have set billeder af et af vores forrige køkkener hvor vi har haft SMEG komfur. Nu bliver det pinligt, for jeg ved simpelt hen ikke om de har haft en selvrensfunktion. Jeg har ikke opdaget den, men det er ikke det samme som at den ikke har eksisteret. Vi er lige på kanten til at renovere vores nuværende køkken, og her skal også være komfur fra SMEG. Så skal jeg huske at sætte mig ind i det med en eventuel selvrensning 🙂
   Tak for din kommentar!
   Mange hilsner fra Nana

 2. Ja der kan nemt blive rodet i vindueskarmen, når man flytter, så er der da et sted at sætte tingene. Derfor er det ekstra rart, når rodet bliver ryddet væk.
  Kh Lisbeth

 3. Så lyst, delikat og lekkert, og helt sikkert en god følelse å bli ferdig. Hvordan får dere varme i radiatorene? Er det vann som varmes opp fra en oljefyr eller varme fra under jorden?

  Beste hilsen Ingrid

  1. Tak, Ingrid! Vi har et træpillefyr. Her stod et gammelt kornfyr da vi overtog ejendommen, og det er nu udskiftet med et pillefyr. Indtil videre virker det upåklageligt, og det skulle efter sigende være en ret billig måde at varme op på.
   Kh Nana

  1. Jeg forstår godt du ikke gider blive uvenner over en radiatorskjuler 🙂 Man skal vælge sine kampe – og hvem man kæmper med 😉
   Dejlig dag til dig – og din husbond!
   Kh Nana

  1. Hvor er det hyggeligt at høre fra dig herinde, Bente!
   Jamen, så må Thomas da få lyst til at gå i gang med nogle radiatorskjulere 🙂 Du må tage ham med herop, så han kan opleve dem IRL!
   Kh Nana

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.