Vinderne af giveaway er fundet

Tak til alle jer der deltog i min konkurrence om at vinde en pose hunde- eller kattemad fra Essential Foods. Dejligt at I ville være med i denne giveaway! Jeg har nu trukket lod, og jeg kan afsløre at de to vindere er kommentar nr. 13, Vibeke Lippold og kommentar nr. 17, Elsebeth Kjær Jørgensen.

giveaway kattefoder

Til lykke til jer og jeres hunde! Vil I være søde at sende mig en mail (på mitlandliv@mitlandliv.dk) med oplysning om jeres adresse. Så sender jeg besked til Essential Foods som sørger for at I får tilsendt lige den pose foder I har ønsket jer.

Det er hyggeligt sådan at kunne dele gaver ud, og jeg skal nok snart finde på nogle flere små konkurrencer. Jeg har allerede et par ideer …

P.S.: Har du set at du ude til højre på bloggen (eller i bunden hvis du læser på en telefon) kan melde dig til at modtage en email når der kommer et nyt indlæg på Mit landliv?

 

 

Gem

4 meninger om “Vinderne af giveaway er fundet”

  1. Tusind tak Nana!
    Jeg glæder mig virkelig meget til at prøve hundemaden på Tilde 🙂
    Det vil være skønt at finde den mad der passer lige til hende!
    Mange hilsner Vibeke

    1. Selv tak, Vibeke 🙂 Jeg (og Bella) har selv så gode erfaringer med det foder, og jeg tror også Tilde vil trives med det! Lad mig gerne høre hvordan det går når I får prøvet det af 🙂

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.