Vinderen af bloomon giveaway

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er streg.jpg

Indlægget indeholder reklame

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er streg.jpg

Jeg har netop trukket lod blandt de kommentarer, jeg har fået på hhv. blogindlæg og Instagrambillede, og jeg har fundet vinderen af en buket i størrelse medium og en special edition vase fra bloomon.

Vinderen blev Lene Koustrup, som har lagt en kommentar både her på bloggen og på Instagram (det var blogkommentaren, der blev trukket ud). Til lykke til dig, Lene! Du må gerne være sød at sende mig en mail (mitlandliv@mitlandliv.dk) med din postadresse og din emailadresse. Så snart jeg har oplysningerne, sender jeg dem videre til søde Victoria hos bloomon. Så vil hun sørge for, at du modtager et gavekort.

Jeg håber – og tror – at du bliver glad for gaven.

Til alle jer, der ikke vandt: Koden MITLANDLIV gælder stadig hos bloomon. Når man bestiller et abonnement, får man en gratis glasvase med sin første buket.

God tredje søndag i advent til alle, der læser med!

2 meninger om “Vinderen af bloomon giveaway”

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.