Vindere af kalkmaling og pensel

vindere


Indlægget indeholder reklame

Tak til alle jer der deltog i lodtrækningen om to sæt kalkmaling og pensel fra Jeanne d’Arc Living. Jeg har trukket lod og fundet de heldige vindere. Jeg har nummereret kommentarerne i den rækkefølge de er kommet. Til lodtrækningen brugte jeg Random.org som jeg bad finde to tilfældige numre.

kalkmaling

Det blev nummer 19 og nummer 27. Kommentar nummer 19 er lagt af Vera Mou Kleffel, og det er Elisa Larsen der har skrevet kommentar nummer 27. Jeg har sendt en email til vinderne. Til lykke til jer begge!

vindereBillederne er af et par gamle stole der fulgte med vores forrige hus. Jeg har aldrig fået dem malet, men ofte drømt om at gøre det. Planen er at de skal males i denne sommer. Med vintage paint, naturligvis, i farven Natural White.

havestole

Endnu engang til lykke til de to vindere!

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

6 meninger om “Vindere af kalkmaling og pensel”

 1. Stort tillykke til de heldige vindere.
  Så må jeg til maleren selv og få fat i maling.
  Hav en skøn sommer..
  og god ferie til jer Nana..og familie..

  Mvh
  Gerd

 2. Hej Nana
  Tusind tak, hvor er jeg bare heldig. Jeg glæder mig så meget til, at skal igang med at prøve malingen. endnu en gang tak.

  Med venlig hilsen
  Vera

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.