Vindere af højbede fra Zinkbakken.dk

Så er det blevet tiden hvor jeg har trukket lod blandt deltagerne i konkurrencen om to runde højbede i jern fra Zinkbakken.dk [reklamelink] Der endte med at være i alt 105 lodder i puljen. Fordelingen er 64 på bloggen og 41 på Facebooksiden. Jeg har tildelt kommentarerne på bloggen numrene 1-64, og kommentarerne på Facebook blev nummer 65-105. Jeg har brugt Random.org til at hjælpe mig med at finde de to vinderne der hver vil få tilsendt et højbed som det på billedet herunder. Og vinderne blev …

zinkbakken.dk

Jette Thomsen der havde lod nr. 44 …

… og Charlotte Neve Grün med lod nr. 51

I har begge opgivet jeres email-adresse, så jeg skriver også en mail til jer. Jeg har været i kontakt med Morten fra Zinkbakken.dk i dag, og han er klar til at sende bedene afsted, så snart I har oplyst mig om jeres adresser. God fornøjelse med jeres lækre, nye højbede!

Tak til alle der deltog i lodtrækningen og tak til Zinkbakken [reklamelink] for at sponsorere konkurrencen!

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

5 meninger om “Vindere af højbede fra Zinkbakken.dk”

 1. WWWWWWWWWWWWWWWWWWWWiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kan slet ikke tro mine egne øjne. JEG HAR VUNDET!!!!!!!
  Tusind tusind tusind tak. Det er helt vildt jeg har vundet. JUBIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII JUHUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU………..
  Jeg halser straks ind og tjekker min mail. Er helt forfipper.
  En meget sjov måde at opdage man er den heldige vinder.
  Tusind tak til både dig Nana og Morten fra Zinkbakken.
  Jeg lover at få lavet et godt indlæg på min blog. Så i kan se hvad jeg har fået ud af gevinsten.
  Lige nu er jeg bare helt høj.

  Tusind tak og fantastisk aften
  Masser af jubiiiiiiii knus

  Charlotte

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.