Vind højbede fra Zinkbakken.dk

vind


Indlægget indeholder reklame

KONKURRENCEN ER SLUT.

I samarbejde med Zinkbakken.dk [reklamelink] afholder jeg en konkurrence hvor vi udlodder to fine, runde højbede i jern. Bedene er helt nye i sortimentet hos Zinkbakken.dk. De kan i øvrigt bruges til mange andre ting end som højbede. Du kan se dem og læse om dem her [reklamelink]. De to højbede vi udlodder er den store størrelse til 449 kr. stk.

højbed i jernHvis jeg vandt sådan et højbed, ville jeg bruge det til krydderurter, eller blomsterkarse, måske, eller …

blomsterkarse

Hvis du vil være med i lodtrækningen og have chancen for at vinde et af højbedene, skal du blot lægge en kommentar til dette indlæg, så deltager du med et lod. Du kan få yderligere et lod hvis du lægger en kommentar under det tilsvarende opslag på bloggens Facebookside.

vind højbed

Hvis du har fulgt min blog et stykke tid, ved du allerede hvor glad jeg er for mine højbede fra Zinkbakken.dk. Ellers kan du læse om det i dette indlæg. Du kan også se vores højbede i den video vi optog i køkkenhaven i januar.

højbede

Læg din kommentar inden torsdag d. 30. marts kl. 14, så har du chancen for at blive en af de to heldige vindere som får hver deres højbed tilsendt direkte fra Zinkbakken.dk. Jeg skriver navnene på vinderne her på bloggen og på Facebooksiden, og hvis jeg har deres email-adresse sender jeg desuden direkte besked. Og så sørger Morten fra Zinkbakken.dk for at I får jeres nye højbede.

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

74 meninger om “Vind højbede fra Zinkbakken.dk”

 1. Sikke en fantastisk GIVEAWAY
  De ville være så skønne at vinde og passer lige ind i min stil her på min grønne matrikel

 2. Skal igang med at så alverdens grønt til mine to kaniner, og der ville det være en perfekt løsning med højbede

 3. De højbede har jeg også kigget på. Men jeg ville slet ikke bruge det som højbed. Det skulle anbringes omkring vores brønd. Vores brøndboring er midt i græsplænen i blomsterhaven mellem bygningerne, og det grimme betondæksel ville blive dækket smukt hele vejen rundt, og så kunne der stå en smuk potte i midten på dækslet. Ja, ideer er der nok af – jeg mangler bare finansieringen
  Kh, Karen

 4. Hej Nanna

  Ville ønske jeg havde dit pyntegen, drømmer stadig om nogle af de små, smukke stilleben du lavede inden døre i december.
  Men selvom jeg ikke har evner til pynt påskønner jeg smukke materialer. De runde højbede ville se fantastiske ud på min terrasse, med jordbær, sommerblomster eller måske foret og forvandlet til vandbassin med en åkande i… Drømmene og mulighederne er mange :-).

  God weekend, Mvh.

  Gitte

 5. Hej Nana
  Fantastisk giveaway!
  I løbet af foråret får jeg et nyt og større drivhus sat op og det ville være så smukt med et af de runde højbede uden for drivhuset fyldt med dahlia 😀
  Desuden synes jeg de er så flotte og vil passe så godt ind med alle de andre ting jeg har i zink og jern

  Knus Vibeke

 6. Jeg ville bestemt blive glad for at vinde sådan et rundt højbed, selv om jeg endnu ikke har bestemt, om det skal stå i gårdspladsen, terrassen eller græsplænen. Skal jeg plante blomster eller krydderurter? Hov hov ikke sælge skindet før bjørnen et skudt..! Jeg krydser fingre og håber – som alle I andre – på held.

 7. Hos mig vil de passe som fod i hose, da jeg har rust vejen om terrassen og i år har åben have for første gang.
  Er sikker på de vil få mange kommentar hvis det blev mig der vandt.
  Weekend hilsen Grethe fra HAVELIV

 8. Jeg vil helt sikkert være med i lodtrækningen! De er superflotte og ville selvfølgelig passe sååå godt ind i min have. Det er i øvrigt en ret imponerende have du har – hold op alle de grøntsager du vil få i alle de højbed. Godt (!) I besluttede at beholde hus & have! Knus og god weekend!

 9. Det er da en helt uimodståelig konkurrence, og jeg ville elske at vinde
  Rigtig god weekend til dig, Nana
  Kh Linda

 10. Skøn giveaway,
  jeg vil gerne deltage og ved lige hvor højbedene skal stå, hvis jeg skulle blive den heldige.
  Rigtig god, varm og smuk weekend ønskes!

 11. Kære Nana.
  Jeg vil meget gerne deltage i din konkurrence om et af de smukke højbede.
  Jeg kender godt Zinkbakkens gode produkter som Morten også fremstiller efter mål.
  Rigtig god weekend.
  Kærlig hilsen Eliane

 12. Hej Nana
  Du ved jo vi “kun” har et rækkehus og det vil dermed sige en meget lille have.
  Jeg kæmper stadig med at få plads til det jeg gerne vil have – netop fordi haven er så lille.
  Så sådan et højbed vil passe perfekt her i min minihave.

  Jeg krydser fingre og håber på lidt held.
  Jeg er desværre ikke på facebook og andre af de medier, så jeg får kun én chance.

  Kan du have en dejlig weekend med sol og en anelse varme.
  Knus
  Gerd

 13. Jeg ville bruge sådan et til mynte eller en anden, invasiv krydderurt… Så kan dem vokse amok indenfor pæne, veldefinerede rammer

 14. Så flot et højbed skal være min lille køkkenhave og stå så jeg kan nyde synet af det indefra køkkenet

 15. De ser så smukke og rustikke ud – perfekt til mig heude på landet, til krydderurter og de smukkeste blomster – passer perfekt til huset og haven

 16. Jeg tager hul på en ny have – en over 40 år gammel parcelhushave, som i den grad trænger til et løft. Gamle planter skal ha e nyt liv i nye bede, og nye planter skal til – men særligt savner jeg virkelig mine krydderurtebede, og særligtmit ørkenbed til middelhavs urt. Så skulle jeg være den heldige vinder, ville jeg skabe et ørkenkrydderurtebed. Jeg krydser fingre.

 17. Jeg ville være vild med at vinde dem. Jeg ville bruge, sammen med min datter på 4 år. Vi ville plante udendørs tomater, sætte kartofler i bunden og sætte kroianter og en lille lavendel ved siden

 18. ☘ skøøn giveaway , som lige ville passe på den terrasse min mand ikke ved han skal bygge til sommer . Den gl skal væk og nye brædder på . Tanken var et rundt ” bed” i gulvet ved spise afdelingen propfyldt med smukke blomster ☘☘☘☘☘☘☘

 19. Det ville vel nok være en god ide med sådan et rundt bed i potageen – der er en del krydderurter, som man gerne vil have lidt styr på, så de ikke er allevegne – og så vil det runde bed jo iøvrigt klæde en hvilken som helst køkkenhave

 20. Sådan et meget smukt højbed vil helt bestemt klæde min terrasse, så det vil jeg rigtig gerne vinde!
  Skøn weekend fra Lone L.

 21. EN DEJLIG TING ,DER VIL PASSE FINT I MIN STORE HAVE.

  fyldt med dejlige blomster – blomster kan man bare aldrig få nok af

 22. Hvor er de flotte Jeg vil elske og få dem i min have….ved lige hvor de skal stå…..forende af den terrasse vi lagde i 2016….. mangler noget til lige og ligesom slutte terrassen forenden

 23. Uhh ha sådan nogle højbede kunne jeg ønske mig. Jeg vil rigtig gerne være med i lodtrækningen.
  Hilsen Grethe.

 24. Flotte højbede som jeg helt sikkert vil bruge til blomsterkarse, hvis jeg skulle blive den heldige vinder

 25. Nøj hvor er der mange fine vare ind på zinkbakken.dk. Jeg ville elske at have et rundbed i jern stående i min have 🙂

 26. Er desværre måtte gå i gang med at rydde eksisterende højbed(e) – som var lavet i tre niveauer 3×3, 2×2 og 1×1 m2 – stolperne kunne ikke mere.
  Vil meget gerne prøve noget andet – som fx runde …
  🙂

 27. Hvor er de fine i den runde form! Jeg ville så spiselige blomster eller plante til med georginer, som har ekstra brug for beskyttelse mod sneglene i min have i disse år.

 28. Waouuuuu hvor er det nogle smukke højbede…jeg vil gerne deltage med lod i sådan en skøn konkurrence ..hvis jeg skulle vinde skal de helt klar udskiftes med de efterhånden noget ramponerede rammer i træ i mine dagplejebørns have, vi er grønne spirer og dyrker alle mulige grøntsager og blomster venlig hilsen Dorte

 29. Ih, hvor vil jeg gerne vinde det fine runde højbed. Jeg kan i den grad se det passe naturligt ind i haven med blomster eller krydderurter 🙂

 30. Wauw, sådan nogle store jernringe kan også bruges på min terrasse – Jeg ville stille dem på højkant og opbevare kløvet brænde i dem. Det er smuk dekoration og meget praktisk. 🙂

 31. Rustent jern er bare så fint i haven, jeg vil fylde dem med smukke stauder og en enkelt græs.
  Glæder mig allerede!!!!!

  1. Ej, men Anette, det er da en helt tosset fejl at jeg et sted er kommet til at skrive 30. april!! Der er ingen andre der har opdaget det. Tak fordi du siger det, og undskyld! Jeg har rettet det nu (men det er jo lidt sent …)
   Kh Nana

   1. Det kan jo ske, lidt trist, ville gerne have deltaget, men sådan er livet… var der ikke noget med du måske skulle havde noget sammen med essentiel igen

    1. Jeg har ingen aktuelle aftaler med Essentials om giveaways eller noget i den retning. Men jeg lover at være meget nøjagtig med datoen næste gang jeg sætter noget i gang 🙂

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.