Vi holdt afstand

afstand

I dag kom en veninde forbi. Almindeligvis ville vi have givet hinanden et knus, både da hun kom, og da hun tog afsted igen. Vi ville have gået tæt sammen, da jeg viste hende, at vores birkehegn er blevet fældet. Vi ville have siddet i sofaerne i stuen og drukket te.

Men ikke ret meget er, som det plejer at være. Vi gav ikke knus, og da vi gik rundt på grunden, sørgede vi hele tiden for at have afstand imellem os. Vi var slet ikke inde, men sad udenfor og småfrøs i småregn med flere meter imellem os.

afstand

Men det var dejligt at modtage visit. Mirabellen blomstrede, og vi kunne sidde os se på hønsene, som mæskede sig i nogle grøntsager, som min veninde havde med til dem.

mirabelblomster

Og det er godt at tænke på, at vi snart får dage, hvor solen skinner, temperaturen er to-cifret og vi kan mødes igen. Ude i haven, med afstand imellem os, men dog sammen. Det er også godt at tænke på, at det bliver sommer, og at verden, selv om den måske aldrig bliver helt den samme som før, nok skal blive bedre igen.

6 meninger om “Vi holdt afstand”

 1. Hej Nana. Det er i sandhed en underlig tid vi befinder os i lige pt. Det hele kan godt virke dystert, og hvordan skal det hele mon overhovedet ende? Men jeg er sikker på vi kommer ud af det her på den anden side på en efter omstændighederne god facon. Jeg håber vi kan lære af det, samt ikke mindst være bedre forberedt til næste gang. For vores liv bliver helt sikkert rystet af en verdensomspændende pandemi igen. Det er ikke et spørgsmål om, men snarere hvornår.

  Noget af det der kan skabe lys i en mørk tid er vores haver. Jeg kan se på dine billeder, at dine mirabeltræer er ved at springe ud. Det samme er tilfældet her i min naturhave, og det er bare så dejligt at se på, samt ikke mindst dufte til, når først blomsterne for alvor er i fuld flor. Lad os alle sammen se frem mod lysere og mere positive tider.

  Gode tanker herfra.

  1. Hej Kristoffer.
   Tak for din kommentar og velkommen til min blog!
   Ja, det er så godt, at vi stadig kan være i haven. Vejrudsigten lover endda solskin og forår, og planlægger at tilbringe det meste af dagen udendørs i morgen. – Det bliver nok noget med at luge skvalderkål … 🙂

 2. Ja det er en mærkelig situation vi alle er i, men det er vigtigt, at støtte op om alle tiltag, så vi kan komme igennem det på en ordentlig måde.
  Med venlig hilsen
  Lene Bedstemorshave

  1. Ja, mærkeligt er det, men pludselig er det forhåbentlig overstået. Indtil er det heldigvis stadig tilladt at gå i haven 🙂
   God fredag til dig, Lene!

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.