Vi har plantet nøkkeroser

nøkkeroser

I sidste uge var vi en tur på min yndlingsplanteskole: Aldershvile Planteskole i min barndoms by, Bagsværd. De har et stort udvalg af det meste, også et pænt udvalg af vandplanter. Og vi var afsted for at finde lidt til søen. Vi købte nogle gule iris og et par engkabbelejer. De blev plantet, straks vi kom hjem. Vi købte også nogle lysegule (for i og omkring søen skal blomsterne være gule) nøkkeroser.

De blev først sat i søen i dag. Min datter er på besøg, og hun fik æren (hun var den eneste, der havde gummistøvler på) af at sætte nøkkeroserne i vandet. Nu er det bare at vente og håbe på, at de kan lide at gro her hos os. Tænk engang hvis vi har cremegule nøkkeroseblomster til næste sommer. Det kan da blive helt overvældende fint.

nøkkeroser

Bella og Asta var meget interesserede i at følge, hvad der foregik. Olga skal ikke have noget klinket, når der er vand involveret.

westier

Det er godt, at vi har en vandslange på gårdspladsen, så glade hundes mudrede poter kan blive skyllet, inden de glade hunde bliver lukket ind i stuerne.

nøkkeroser

Det er også godt, at vi har fået en lille sø. – Men vi håber nu, at vandstanden vil stige, så den kan blive lidt større. Under alle omstændigheder er den nu med nøkkeroser.

nøkkeroser

Reklamelinks:
Havebøger (og mange af dem er på UDSALG lige nu).

Det har ikke noget med nøkkeroser at gøre, men de næste 2 uger (til d. 15/7), får du via dette link 300 kr. i rabat, hvis du køber sko for mindst 1.500 kr. hos Roccamore. Se evt. min reklamevideo for Roccamore.

6 meninger om “Vi har plantet nøkkeroser”

  1. Dine hunde har et umanerligt skønt hundeliv. Det lyser langt væk på billederne. Også Olga når hun optræder. Aldershvile er en god planteskole. Der kommer jeg ofte. Det bliver spændende med dine nøkkeroser. Gul er en fin farve især i skumringen, hvor den lyser så smukt op.

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.