Vi har købt en gul gård

Vi har købt en gul gård. Sådan skrev jeg også på min forrige blog for godt to år siden. Dengang havde vi købt Vadekærgård hvor vi bor nu.

gul gård
Foto: CR3.

Nu har vi igen købt en gul gård. Den er lidt lysere gul end Vadekærgård, hovedhuset er noget mindre, og så ligger den i Nordsjælland.

gårdsplads
Foto: CR3.

Da vi første gang så Ravnegård, som vores kommende hjem hedder, var vi enige om at beliggenheden er perfekt. Vi opgav dog i første omgang at købe den fordi der var en del hurdler der skulle forceres inden et køb kunne blive en realitet.  Men til sidst kastede vi os alligevel ud i det, og i dag ved vi med sikkerhed at vi fra d. 1. maj har en gård i Nordsjælland.

fold
Foto: CR3.

Der er stadig et par hurdler som vi må passere henad vejen, og dem skal jeg nok fortælle om når vi kommer lidt længere i processen.

ravnegård
Foto: CR3.

Lige nu vil vi bare glæde os over at Ravnegård bliver vores, og til at vi skal tilbringe sommeren 2018 tæt på familie og venner.

fold
Foto: CR3.

Siden skal vi i gang med en masse projekter, både ude og inde. Dem glæder jeg mig til at fortælle om her på bloggen.

hovedhus
Foto: CR3.

Billederne i dette indlæg er fra ejendomsmægler Thomas Jørgensens hjemmeside. Jeg har fået lov til at bruge dem.

GemGem

70 meninger om “Vi har købt en gul gård”

 1. Hjertelig tillykke med købet! Hvor bliver det spændende for jer at begynde et nyt sted. Og hvor er det skønt at I er sikre på at ha noget at bo i når I flytter fra jeres nuværende bolig.
  Jeg glæder mig til at høre mere om jeres køb og følge med I jeres planer.

  Knus Vibeke

  1. Tusind tak, Vibeke! Pyha-ja, det er en stor lettelse at vi ved hvor vi skal flytte hen. Og gården ligger i et smukt landskab, i en sød, lille landsby, så stedet kunne ikke være bedre 🙂
   Knus fra Nana

 2. Stort tillykke med jeres nye gule gård. Skønt sted ser det ud til at være og rent win win med beliggenheden og ikke mindst overtagelsesridspunktet. Ha en rigtig dejlig weekend. Kh Mette

  1. Tak skal du have, Mette! Ja, gården ligger perfekt, og du har ret: Overtagelsestidspunktet er også perfekt. Det er faktisk helt utroligt at det ender med at gå så fint op 🙂 Det turde vi ikke engang håbe på for 2 uger siden!
   Rigtig god weekend til dig!
   Kh Nana

  1. Mange tak, Ingrid! Nu vil jeg gå ud i køleskabet og finde den flaske champagne min mand tog med hjem på vej fra arbejde i dag 🙂

 3. Tillykke med gårdkøbet, det bliver spændende at følge jer.Kan jo forestille mig at der er noget I gerne vil lave anderledes. Er også spændt på, hvor i Nordsjælland I er landet. De bedste ønsker for jer fremover fra Ulla.

  1. Tusind tak, Ulla! Gården ligger i Helsingør Kommune, ikke så langt fra Hornbæk. Og, ja, vi har masser af ideer til ting vi gerne vil gøre anderledes, men vi skal spare både energi og penge sammen, før vi for alvor går i gang 🙂
   Tak for dine gode ønsker!
   Kh Nana

  1. Tusind tak, Maria! Ja, det er en stor lettelse af vi ved hvor vi skal flytte hen – og en stor glæde at vi har fundet et sted som ligger lige dér hvor vi allerhelst vil bo 🙂
   Dejlig weekend til dig og dine!
   Knus fra Nana

 4. Stort tillykke med købet af denne fine gule gård, det ser da hyggeligt ud, glæder mig til at følge med i det hele.
  Skal lige love for at der er nyt på din blog hele tiden, Nana

 5. Stort tillykke med jeres nye hjem ❤ Glæder mig så meget til at følge med i jeres proces med at forhandle gården til jeres drøm.
  Knus Heike

 6. Det lyder spændende, og hvor ser det da bare ud til at være et skønt sted. Jeg kan godt se, hvorfor I faldt for det, og glæder mig til at følge med i forløbet :0)

 7. Neeej, hvor er det godt nyt, Nana. Det er da helt fantastisk, som det flasker sig. Hvor bliver det spændende. Det er en meget velproportioneret bygning. Det bliver I glade for.
  Kh Lisbeth

  1. Ja, det er en stor lettelse at vi har fået få salg og køb til at passe sammen. Det er nemlig et pænt hus, vi skal overtage. Det har hverken samme størrelse eller finish som Vadekærgård, men det er velproportioneret, både i det ydre og i det indre, og så ligger lige der hvor vi allerhelst vil bo. Vi glæder os!
   Kh Nana

 8. Stort tillykke med den nye ejendom. Hvor bliver det spændende og sikke en ro det må give jer, at i nu ved hvor i skal bo. Det ser ud til at være en rigtig fin ejendom, med masser af plads. Jeg vil glæde mig til at følge med i jeres nye landliv.

  Kærlig hilsen Anette

  1. Tusind tak, Anette! Ja, det er så dejligt at der er faldet lidt ro på! Vores nye sted rummer en masse muligheder. Det er faktisk lidt større end vi havde forestillet os det skulle være, men det er altså skønt at vi kan tage både høns og ænder med – og måske snart købe et par får 🙂 Jeg er så glad for at du vil følge med!
   Kærlig hilsen Nana

 9. Stort tillykke med købet, jeg kan allerede forestille mig når dine tapeter og sans for det æstetiske for lov at pryde denne ejendom Bliver spændende at følge med

  1. Tusind tak, Christine! Der skal nemlig noget tapet op hist og her, det er rigtigt 🙂 Jeg har masser af ideer … Dejligt at du vil følge med!

  1. Mange tak, Charlotte! Det føles som laaang tid, men du har vist ret i at det faktisk gik hurtigt 🙂 Og det er sådan en lettelse at vi ved hvor vi skal flytte hen. Vi glæder os!
   God weekend til jer!
   Knus

 10. Der sker da noget hos jer! Stort tillykke med jeres nye gule gård – jeg glæder mig til at se, hvad I finder på! Skønt I har fundet et dejligt sted lige dér, hvor I gerne ville være.

  1. Tusind tak, Frede! Ja, der er da sket lidt i løbet af de seneste par måneder 🙂 Nu håber vi på en stille sommer hvor vi bare kan sidde i vores nye have og tager stedet ind.

 11. Tillykke med købet, hvor er I hurtige. Skønt område, I har valgt. Helsingør er en dejlig by, og I er tæt på både havet og masser af skove.

  1. Tak for det, Bodil! Ja, jeg er kommet meget i Helsingør og Hornbæk før i tiden, og nu glæder jeg mig til at det igen skal blive mit område 🙂

 12. Den ser fin ud og sjov begge gårde er gule, dejlig i kommer nærmer på famillie og venner.
  De er jo så vigtige i vores liv. Glæder mig til at følge med hvordan det bliver.
  Tillykke er så dejlig når tingene falder i hak.

  1. Mange tak, Jonna! Ja, det er lidt sjovt at vi kun kan finde ud af at købe gule gårde 🙂 På den nye er udlængerne dog hvide, så vi udvikler os lidt … Jeg er glad for at du vil følge med!

 13. Hej Nana. Det her er altså lidt sjovt: da min kære husbond var dreng og flyttede med sine forældre og søster fra Jylland og her til Sjælland – omkring 1970 – boede de til leje de første år på Ravnegård. Han havde værelse i de to kvistvinduer og legede på gårdspladsen. Glæder mig til at følge jeres flytning til gården. Hilsen Birgit M.

  1. Ej, hvor sjovt, Birgit! Landmanden der har solgt gården til os, er vokset op på Ravnegård, og jeg mener at han har fortalt at hans far købte gården tilbage i 60’erne. Hvis det er rigtigt husket, må det være ham der har ejet gården da din mand boede der …? Hils din mand 🙂
   Kh Nana

  2. Det er rigtigt det var hans far som hed Kurt Olsen. For øvrigt var det en pensioneret smed som boede i byen, som lavede gårdens navn i hestesko, som hænger på gavlen.

   1. Jeg er altså ret vild med at din mand har boet der som barn og kan fortælle sådanne historier. Jakob, som den nuværende ejer hedder, kan jo også fortælle en del, men han er først født i 80’erne, så han husker ikke så langt tilbage.

    1. Vi sad lige og så nogle billeder fra dengang af gården, hvis I er interesseret kan vi evt. finde ud af at maile dem til jer.

  1. Tak, Kirsten! Jeg er kommet meget i området, men har aldrig boet i Helsingør kommune. Dejligt sådan at blive ønsket velkommen, og endda i god tid 🙂

 14. Hej Nana.
  Stort tillykke med endnu en gul gård. Det bliver spændende at skulle til at indrette inde og ude igen og det glæder jeg mig til at se mere til. En dejlig årstid at skulle flytte på
  Kh Lis

  1. Hej Lis.
   Tusind tak skal du have! Ja, det bliver spændende at overtage Ravnegård, og vi har mange ideer, men skal nok lige samle kræfter og penge, så vi regner med en stille start med tid til bare at nyde sommeren. Jeg er glad for at du vil følge med!
   Kh Nana

 15. TILLYKKE. Vor ser den fin ud den lille gule gård og hvor er det fantastisk at I allerede så hurtigt ved hvor I skal flytte hen. Selvfølgelig er I sikkert også lidt usikre. Man ved jo først rigtigt hvordan det bliver det nye sted når man er flyttet ind. Nogle ting er bedre, andre måske ikke helt så gode som man havde håbet. Uanset hvad kommer I tæt på familie og venner og det må bare være helt fantastisk.

  1. TAK 🙂 Vi er meget lettede over at det lykkedes at få denne handel i hus, for beliggenheden er lige den vi ønsker os. Vi har faktisk set på en gård lige overfor, på den anden side af vejen, for flere år siden, men da nåede vi ikke at købe den fordi vi ikke kunne få solgt vores hus. At vi så alligevel skal derop at bo nu er ret fantastisk 🙂

 16. Tillykke med Jeres nye sted. Jeg er sikker på, det bliver alletiders. Glæder mig meget til, at følge med i dine indretninger, som du bare er så dygtig til!! Kh Jette.

 17. Hjertelig tillykke med jeres nye sted. Det bliver spændende, at følge med i opbygningen af en ny have.
  mvh
  Lene Bedstemorshave

  1. Tusind tak, Lene! Vi sidder faktisk netop nu og tegner på vores kommende have. Der er nemlig nogle udfordringer fordi der er en verserende fredningssag på det meste af vores grund, men vi håber at det ender med at vi får lov til at skabe en rigtig landbohave 🙂
   God søndag til dig!

 18. Tillykke med endnu en gul gård – den ser så fin ud! Gule gårde og solskin er bare noget af det, der gør en dansk sommer – og jordbær selvfølgelig 🙂

 19. Tillykke med Ravnegård 🙂 så heldige I er, at få det til at klappe. Det bliver så skønt til sommer for jer… Jeg synes det er spændende og hvad er I så ikke 😉 uha tiden må gerne løbe lidt nu, ikke. Jeg er ikke så kendt på Sjælland, hvor langt er der ca. Ind til København fra jeres nye sted? Dejlig uge i vinteren og sneens tegn lidt endnu. Knus Carina

  1. Tak, Carina! Ja, det er så dejligt at vi har fået salg og køb til at passe sammen!
   Fra Ravnegård er der ca. halvt så langt til København som herfra. Det kommer jo lidt an på hvor i København man skal hen, men det kommer til at tage 30-45 minutter i bil. Langt de fleste af dem vi kender, bor dog i Nordsjælland, så vi kan nå mange inden for 20 minutter (de tætteste er kun 6 minutter væk), og det er en stor forbedring i forhold til nu hvor vi altid skal køre i over en time.
   God uge til dig (måske med lidt forår sidst på ugen …)
   Knus fra Nana

   1. Okay, så har jeg en fornemmelse af afstanden (Jo jo, bare kald mig Nordjyden) Jamen, det er jo helt vildt såå tæt I kommer til jeres kære. Vi har et par minutter til vores tætte familie i vores hjemby, og det nyder jeg.
    1.feb. fik jeg flyttet min ældre svigermor til vores by, det bliver så skønt bare at kunne cykle hen til hende, og aflægge flere små besøg i løbet af ugen…Så forstår helt hvor dejligt det bliver for jer. Og også for dig med hensyn til din følgesvend af sygdommen, må det også lette lidt, du får nemt ved at komme hjem efter et visit og ikke sidde så lang tid i bilen ❤️ Knus

    1. Ja, men til gengæld ved jeg ikke ret meget om afstande i Nordjylland 🙂
     Det er nemlig dejligt at have de nære mennesker tæt på! Det har vi måttet sande i de år vi har haft større afstand. Ikke at vi ikke har set familie og venner, for det har vi heldigvis, men der har ikke været plads til spontanitet og små, hurtige visitter. Jeg kan godt forstå at du sætter pris på at kunne smutte forbi svigermor – og jeg er sikker på at hun også sætter pris på det 🙂
     God weekend! Knus fra Nana

 20. Hvor er det dejligt for jer Nana 🙂 hjerteligt tillykke med den smukke gule gård. Det bliver da en helt utroligt dejlig og spændene sommer i går i møde. Glæder mig til at følge med.

  Knus Lone

 21. Kære Nana
  Tillykke med jeres nye gule gård ;0)
  Håber I får jeres drømme opfyldt her. Dejligt for jer at være tæt på familie og venner – og et fint overtagelses tidspunkt, så I får sommeren der..
  Held og lykke..
  KH.

  1. Tak skal du have! Vi glæder os. Især til at komme tæt på alle vores mennesker igen 🙂 Og vi håber at foråret når at sætte ind inden 1. maj (selv om man godt kan tvivle når man ser ud på sneen 😉 )

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.