Vi er klar!

vi er klar

Vi bor langt ude på landet i et ret børnefattigt område, så chancen for at der kommer en masse søde børn forbi i anledning af Halloween er vist ikke så stor. Men vi er klar. Søren har lynudskåret et græskar som ifølge ham selv ligner en gris. Det er ikke helt forkert, vores græskarmand er nærmest en græskargris. Og jeg synes den er vældig fin.

Vi har sat lys i græskarret, og jeg har pakket små slikposer. Nu mangler vi bare at der kommer nogle børn forbi. Vi er klar!

14 meninger om “Vi er klar!”

  1. Ja, det er ikke alle der har en græskargris 🙂 Jeg håber vi får delt alle slikposer ud, for ellers spiser jeg dem selv 😉
   God aften til jer!
   Kh Nana

 1. Er spændt på om I mon fik besøg. Jeg tror det afhænger meget af hvor man bor.

  Her midt inde i Holstebro by kommer der aldrig nogle hellere ikke selvom vi har hele forhaven pyntet op. Jeg køber ellers troligt slik hvert år, men jeg er holdt op med at pakke det fint ind eller købe særligt Halloween slik, for så kan jeg jo bare give det til børn og mand senere når ingen har været og bedt om det! I virkeligheden er jeg ikke så meget for netop den del af Halloween for jeg synes jo vi har vores eget fastelavn (og der kom heldigvis masser af børn hvert år) så det gør ikke så meget.

  På Fejø havde vi sådan en smart ordning hvor man kunne tilmelde sig en liste hvis man gerne ville have Halloween besøg.
  Det var rigtigt fint for så vidste børnene hvor de skulle gå hen og de voksne der gerne ville lege med vidste at de fik besøg! Der var nogle voksne der gjorde helt vildt meget ud af det med dampende heksekedler, udklædning og hvad ved jeg og der havde det da været ærgerligt hvis der ikke var kommet nogen forbi. Omvendt kunne de der synes det var noget pjat helt undgå besøg.

  1. Da vi boede inde omkring København, kom der mange børn forbi til Halloween, men faktisk ingen til fastelavn, nu jeg tænker efter. Det blev faktisk liiiige til den gode side til Halloween hvor det ringede på døren hele tiden hele aftenen. Det problem har vi ikke her. Der kom ikke et øje 🙂 Så nu tager jeg noget slik med ind til min søn som jeg skal besøge i dag 🙂
   Jeg har ikke fulgt dig så længe, Marina, at jeg vidste at I har boet på Fejø. Det lyder da spændende!
   God 1. november til dig!
   Kh Nana

 2. Herovre hos os er der også udklædte børn og voksne, der går rundt, man kan tilmelde sig, det har jeg ikke gjort, vi har ikke fået købt slik. I Rungsted hvor et par af mine børnebørn bor, er det tradition, de er ikke selv store nok endnu, men de får sikkert besøg, de havde en kurvfuld af slik, så jeg, da jeg så den lille skeletmand på skype, søde Theodor 🙂
  Kh Lisbeth

  1. Nåhr, var lille Theodor klædt ud 🙂 Til næste år må han afsted sammen med far eller mor 🙂 Der er rigtigt mange unger ude i Københavns forstæder, ved jeg af erfaring. Deres kurvfuld blev nok tømt.
   God dag til dig, Lisbeth!
   Kh Nana

 3. Här där vi bor nu har vi inte märkt av Halloween alls, vilket jag tycker är skönt. Men när vi bodde i förra huset, hade vi jättemycket besök av barn. Så det spelar stor roll på vart man bor och hur tillgängligt det är eller hur “centralt” i området man bor.
  Ha en fin spökkväll:).
  Kram Maria

  1. Ja, det betyder virkeligt meget hvor man bor. Da vi boede i Holte, især i det sidste hus, kom der vildt mange børn (næsten for mange, for det var helt umuligt at spise aftensmad da det ringede på døren i ét væk). Her kom ingen, og det var lidt en skuffelse for os to gamle der var klar til at modtage et par nabobørn 🙂 Men, pyt, i dag har jeg slik jeg kan dele ud til mine egne voksne børn som jeg skal være sammen med 🙂
   Knus

 4. Så sød græskar grisen er 😉
  Her kommer der aldrig nogen forbi. Vi bor lige uden for byen, og der er langt til naboer med børn. Men jeg har altid en stor slikskål stående på sofabordet. Den bliver pænt benyttet af børn og børnebørn når de kommer forbi.
  Rigtig god dag

  Knus

  1. Det er vist meget afhængigt af hvor man bor om man får besøg d. 31. oktober 🙂 Men det er godt at være beredt, og kommer vi ikke af med vores slik d. 31., skal det nok få ben at gå på en anden dag 🙂
   Dejlig dag til dig, Lone!
   Knus

 5. Her hos os kommer, der heller ikke nogen. Men det er det samme til Fastelavn, vi bor alt for langt væk fra byen og de få naboer vi har har kun voksne børn 🙂 Vores børnebørn bor i Aalborg og de var ude at tigge slik og den store var til fest i skolen.
  Mvh
  Lene Bedstemorshave

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.