Veninder

Jeg er så umanerligt heldig at jeg har mange gode veninder. Veninder jeg har fået undervejs i livet. Piger og kvinder jeg har mødt i forskellige sammenhænge. Hende jeg har kendt længst, mødte jeg da vi var 10 år gamle. Det er meget snart 45 år siden. Jeg holder meget af mine veninder, og jeg kan slet ikke forestille mig mit liv uden dem. I går var jeg i København for at mødes med tre af dem.

veninder
De tre sagde samstemmende at de gerne ville på bloggen, så her er de. Fanget i aftensolen i Nyhavn.

Helle, Solveig og Signe har jeg kendt siden jeg begyndte at arbejde på Københavns VUC for 11 år siden. Det er jo egentlig ikke så længe, men jeg føler at jeg har kendt dem altid. Sådan er det med gode veninder. Jeg arbejder ikke længere – hverken på KVUC eller andre steder, men jeg har stadig en plads i vores lille gruppe. Det er jeg er meget taknemmelig for.

kvuc
Københavns VUC i Vognmagergade fotograferet mens jeg stadig var ansat der.

Jeg har aldrig forstået udtrykket “kvinde er kvinde værst”. Jeg synes tværtimod at vi er gode ved og for hinanden. Jeg vil i hvert fald meget, meget nødig undvære mine veninder. Jeg er taknemmelig for hver eneste, og når jeg sidder og tænker på dem, og på at de gider mig, føler jeg mig som en heldig kartoffel.

Gem

Gem

4 meninger om “Veninder”

  1. Ja det må være dejligt med veninder, jeg har kun dem her fra bloggen, men det er også dejligt.
    Og I valgte ikke at gå i CPH garden, men i stedet hygge jer sammen i hinandens selskab.

    1. Blogveninder er også gode!
      Vi fire har i mange år mødtes når skoleåret var ved at rinde ud – for at dele stort og småt og ønske god sommer, så vi gjorde som vi plejer 🙂

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.