Venindebesøg

venindebesøg

I dag har jeg haft besøg af en veninde. En tidligere kollega som jeg sætter stor pris på stadig at omgås.

Vi har spist frokost, gået tur på grunden og drukket te. Og først og fremmest har vi snakket en hel masse. Det var så godt at have besøg. Jeg sidder her og er helt glad, tilfreds og taknemmelig.

I dagens anledning havde jeg pyntet spisebordet med nyindkøbte hornvioler. De rykker ganske snart ud på gårdspladsen hvor de forhåbentlig vil blomstre i mange måneder.

hornviol

Jeg havde bagt grydebrød (fantastisk måde at bage brød på) til frokosten og chokoladekage til eftermiddagsteen.

grydebrød
venindebesøg

Venindebesøg er en god ting. Det har været en dejlig dag.

9 meninger om “Venindebesøg”

 1. Så kom det. Nu kan jeg da skrive igen……
  Altid skønt med besøg. Det er så hyggeligt og fordre ofte en kage eller godt brød.
  Gryde brød er lækkert. Jeg viste også mit den anden dag.
  Elsker et godt brød og jo mere hul der er jo bedre.

  Rigtig skøn dag
  Charlotte

  1. Dejligt at høre fra dig, Charlotte! Jeg ville ønske jeg vidste hvad der gør at du nu kan kommentere, for så ville jeg sørge for altid at gøre det 🙂
   Jeg har ikke set dit grydebrød … men jeg kikker snart inden for! Jeg fik først min jerngryde for nylig, og jeg er helt betaget af hvor pæne brød og hvor sprød skorpe man kan lave i sådan en gryde. Jeg er på udkik efter nye ideer til hvad man kan putte i brødet, og måske har du ligefrem en opskrift …
   Tak – og dejlig dag til dig!

 2. Kære Nana

  Kirsten Skaarup har skrevet en god bog om grydebrød. Og hun har også en skøn blog !
  Og : Hvor dejligt, du havde en skøn dag med din veninde !
  I øvrigt, et tip jeg kommer til at tænke på, i forbindelse med et indlæg, du skrev for ikke så længe siden : Jeg har lagt mærke til, på nogle norske blogge jeg følger, at hvis de, de gode blog skrivere, giver en ‘smagsprøve’ ( dvs. et stykke udvalgt tekst) med på de bøger, de anmelder, så trækker det mange læsere til. Dvs. kommentarer. (Jeg ved ikke, hvordan man studerer læsertal). Jeg aner ikke hvorfor, det er sådan. Det har undret mig.
  Men hermed tippet, i vinden, til dig !

  Med venlig hilsen, fra Laila.

  1. Kære Laila.
   Tak for tippet om grydebrødbogen!
   Hvor er det sjovt at du skriver det om “smagsprøve” på en bog, for jeg har for 10 minutter siden skrevet til Koustrup som har udgivet en bog jeg skal anmelde en af dagene. Almindeligvis tager jeg selv billeder i sådan en situation, men netop i dag skrev jeg og bad om billeder og tekstuddrag fordi jeg tænkte at det er lidt svært at tage gode bogbilleder i det mørke regnvejr der hænger over os i disse dage. Nu vil jeg da bruge det tekstuddrag jeg får! – I øvrigt hænger mange kommentarer og mange læsere ikke utvetydigt sammen. Mine mest læste indlæg har ikke flere kommentarer, end de mindre læste. Men jeg elsker kommentarer 🙂 Tak for din!
   Mange hilsner fra Nana

 3. Uhhmmm elsker nybagt brød, både fra ovn og gryde
  Jeg ville da ikke have noget imod at være gæst hos jer. Så lækkert det du serverer, og smukt pyntet. Hornvioler er en af mine yndlings forårs blomster. Har allerede købt spandevis.
  Rigtig god dag.

  Knus
  Lone

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.