Velkomstside

velkomst

Jeg har skrevet en ny side til bloggen. En velkomstside. Hvis du plejer at følge bloggen, er den nok ikke så interessant, men jeg håber at nye – og halvnye – besøgende vil læse den. Den ligger her.

Det forekom mig at det må være en forvirrende oplevelse for en ny læser at komme ind på Mit landliv hvor nogle indlæg handler om en firelænget, gul gård der hedder Vadekærgård, mens andre handler om en firelænget, gul gård der hedder Ravnegård. Når man læser velkomstsiden, bliver det hele forhåbentlig lidt klarere.

Jeg er desuden gået i gang med at skrive en kort og passende introduktion til alle kategorierne. Det er godt for SEO’en. (SEO er en forkortelse for Search Engine Optimization. SEO handler i korte træk om at komme på første side af Googles søgeresultater). Men jeg tænker at det også er godt for mine læsere at det der står i beskrivelsen, stemmer nogenlunde overens med den aktuelle virkelighed. Fx skal der, når man går ind under kategorien Ænderne, ikke stå at vi har tre ænder når vi for tiden ikke har en eneste.

Når jeg sidder og retter kategoribeskrivelser til, bliver det tydeligt for mig hvor foranderligt livet er, og jeg bliver bekræftet i at det gælder om at nyde de gode øjeblikke, og jeg føler en stor taknemmelighed over at mit liv lige nu er fuldt af gode øjeblikke.

Nu vil jeg for en stund lade kategorier være kategorier og gå ud og nyde at jeg bor på Ravnegård, og at solen skinner.

Billederne i indlægget er taget fra forskellige udsigtspunkter på gården. – Der er virkelig meget at nyde.

14 meninger om “Velkomstside”

 1. Jeg er lidt ny og alligevel ikke , jeg elsker at følge med i renoveringen af jeres bolig . Og klikke rund og se andre sider om dyr og have . God søndag

  1. Jeg er glad for at du følger med herinde, Anita! Og der skal nok komme flere billeder fra boligen. Vi er så småt gået i gang med at gøre klar til nyt køkken, og flere af de andre rum er ved at være fremvisningsklar 🙂
   God søndag til dig!
   Kh Nana

 2. Selvom jeg er fulgt med dig fra din helt gamle blog – Drømmehaven var det vist? – så har jeg da lige kigget på den nye forside og den ser rigtig fin ud.
  Apropos det med kategorier…hvor ville jeg ønske jeg kunne redigere i mine kategorier på blogger, for der er alt for mange…men det kan man vist ikke endnu, nogle er forkerte og andre bruger jeg slet ikke mere.

  1. Ja, det er godt husket, Esther. Det var Drømmehaven 🙂
   Det er så længe siden jeg var på blogger at jeg ikke husker det klart, men jeg synes jeg kan huske at man dengang kunne redigere i kategorierne. Jeg kan huske forkert! Har du nogensinde overvejet en WordPress blog? Selv om jeg bare bruger et helt almindeligt, gratis tema, synes jeg har jeg har en del flere muligheder for at tilpasse siden, end jeg havde på blogger.
   Dejlig dag til dig!
   Kh Nana

 3. Det er dejligt at læse, at dit liv lige nu er fuldt af gode øjeblikke, Nana!
  Jeg læste din fine introdution på bloggen. Afsnittet om metablogging gav stof til eftertanke, og jeg har fået lyst til selv at skrive lidt om det at blogge og de overvejelser, der følger med.
  Kh og god søndag aften til jer

 4. Hei Nana:)
  Flott sted dere har. Og vi liker jo landliv slik som du skriver om, det gir så mye inspirasjon:)
  Flott din nye introduksjon også. Håper enda flere oppdager din flotte blogg.

  Ønsker deg fine høstdager:)

  1. Tak, Karen! Jeg har hørt at Google bliver glad for kategoribeskrivelser – og måske, og nok så vigtigt, kan de måske glæde en læser af og til 🙂
   Kh Nana

 5. Rigtig fin velkomstside og godt at du bevarer indslagene fra jeres gamle gård under kategorierne. For de kan jo stadig inspirere. Sjovt at følge med i jeres byggeprojekt. Er vild med jeres nymalede stuer. Farverne på kalkmalingen er vildt flotte. Desværre synes maleren her i huset ikke at kalkmalingen er rigtig maling. Håber han en dag kommer ud til en kunde som skal have malet med kalkmalingen og han “ser lyset” Indtil da nøjes jeg med kalkmalingen på møbler og andre småting 🙂 Super flotte farver på det øverste billede. Elsker når himlen er så mørk og dramatisk, for da ændres farverne i landskabet totalt.
  Rigtig god uge til jer.

  Knus Susanne Josephine

  1. Åh, jeg elsker den kalkmaling. Vi har jo haft professionelle malere på, og de var super glade for malingen som de ikke kendte i forvejen. Måske kan din maler bliver omvendt 🙂
   Ja, sådan en himmel hvor der både er lys og mørke på én gang er fascinerende!
   Tak, Susanne Josephine – og i lige måde!
   Knus fra Nana

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.