Velkommen til Mit landliv

Historien om hvordan vi flyttede på landet

I januar ’16 flyttede min mand og jeg fra københavnsforstaden Holte til Sydsjælland hvor vi havde købt en stor, firelænget gård, Vadekærgård. Jeg ønskede at dele min begejstring for landlivet, og derfor oprettede jeg i september 2016 bloggen, Mit landliv.

Vi boede kun på Vadekærgård i knapt 2,5 år. Vi flyttede derfra fordi vi aldrig for alvor faldt til i Sydsjælland. Der var simpelt hen for langt til alle dem og alt det vi kender. Processen med at komme fra gården var lang, for det var en svær beslutning. Vi satte gården til salg og solgte næsten. Køberne sprang fra, og vi trak gården af markedet. Efter nogen tid stod det dog endeligt klart for os at vi skulle hjem til Nordsjælland, så Vadekærgård blev sat til salg igen. Den blev solgt, og relativt hurtigt efter købte vi Ravnegård som ligger i en lille landsby tæt på Hornbæk. I maj 2018 flyttede vi ind, og lige siden har vi elsket at bo her, og lige siden har vi været i gang med at tilpasse gården så den passer til os.

mit landliv
Bella og jeg ribber ribs plukket i haven på Ravnegård.
Bloggens kategorier

Jeg har valgt – i hvert fald indtil videre – at bibeholde bloggens kategorier som opstod mens vi boede i Sydsjælland. Hvis du fx ser på kategorien Huset vil alle de seneste indlæg handle om hovedhuset på vores nuværende gård, Ravnegård, mens indlæg der er skrevet før maj 2018 handler om Vadekærgårds hovedhus.

Et par kategorier har jeg endnu ikke lagt noget i, siden vi flyttede fra Vadekærgård. Her på Ravnegård har vi fx ikke en terrasse, og vores badeværelser er ikke værd at skrive om. Men kategorierne Terrassen og Badeværelserne har fået lov til at overleve. Og hvem ved. Måske får vi en dag en terrasse (jeg ved lige hvor den skal være), og måske har vi pludselig et badeværelse jeg har lyst til at fotografere (jeg ved præcis hvordan det skal se ud). Langt de fleste kategorier bliver løbende opdateret. Fx kan du under Hønsene følge hvordan vi afhændede vores sydsjællandske høns og siden fik nye i Nordsjælland.

mit landliv
Her er Maren.
Det skriver jeg om

Jeg skriver for det meste om alt det der gør mig glad og taknemmelig, men af og til er der noget træls, trist eller sørgeligt der fylder så meget at jeg må skrive om det. Bloggen lever for det meste op til sit navn og handler om mit liv på landet. Af og til er der dog en afstikker i form af refleksioner over dette og hint eller udflugter til byen.

Jeg forsøger altid at skrive personligt, uden at blive privat. Jeg giver noget af mig selv, men forhåbentlig ikke mere, end jeg kan undvære og ikke mere, end du orker at tage imod.

Hvis du vil vide mere om mig, kan du læse lidt mere her. – Og du kan følge med her på bloggen.

Jeg skriver altid om noget jeg har lyst til at skrive om, og jeg skriver af og til betalte indlæg. Det kan du læse mere om her.

bloomon
Blomsterne på billedet fik jeg en dag af min datter som har studiejob hos bloomon. De er en af mine samarbejdspartnere.
Metablogging

Jeg elsker at blogge. Bloggen er en ret stor del af min hverdag og af mit liv. Jeg gør mig en del overvejelser om det at blogge. Hvorfor blogger jeg? Hvordan blogger jeg? Hvad går godt, og hvad skal jeg stramme op på? Jeg har skrevet en del indlæg hvor jeg deler nogle af de overvejelser. De indlæg finder du her.

Sådan kan du være med

Du er meget velkommen til at læse med uden at give dig til kende. Jeg bliver glad hver gang der er en der gerne vil læse det jeg skriver. Hvis du lægger en kommentar, bliver jeg ekstra glad. Første gang du kommenterer, går der lidt tid inden din kommentar bliver synlig på bloggen. Jeg skal nemlig godkende den først.

Du er også velkommen til at lægge en kommentar på bloggens Facebookside. Det er der nogle af mine læsere der foretrækker.

Under alle omstændigheder skal du være velkommen hos Mit landliv! Jeg bestræber mig på at skabe en god stemning. Her skal være rart at være. Jeg håber du har lyst til at vende tilbage igen og igen.