Ved stranden

I tirsdags var jeg i København hvor der var mange mennesker – på Hovedbanegården, i gaderne, i Tivoli. Det var en dejlig tur. I går var jeg på stranden med min mand og vores hunde.

flokken-pa%cc%8a-stranden

Det var også en dejlig tur; jeg elsker stranden i gråvejr. Her mødte vi stort set ingen mennesker. Det undrer mig ofte hvor få mennesker der er i naturen i forhold til i byen. Se her: En lang, smuk, vindblæst strand og ikke et øje ud over min lille flok.

stranden

Asta havde sin bodystocking på for sidste gang. Vi tog den af da vi kom hjem. Såret er nærmest blevet til et ar allerede.

asta-pa%cc%8a-stranden

Gem

Gem

6 meninger om “Ved stranden”

 1. Hvor ser det bare skønt ud! Du har ret i, at man kan undre sig over, at der ikke er flere derude, men jeg oplever det samme, når jeg går tur i skovene – man skal ikke langt væk, før man er alene – det nyder jeg 🙂 Flot, at Astas sår allerede er helet op. Hun ser også frisk ud og nyder sikkert at være uden kokon 🙂
  Kh Linda

  1. Jep! Det er dejligt for Asta at være ude af puppestadiet 🙂 Og, ja, jeg nyder også at der ikke er proppet med mennesker langs stranden og i skoven. – Så ville det ikke være det samme 😉
   Kh Nana

 2. Ja det er virkelig mærkeligt at det kun er i højt solskin der er andre mennesker på strandende. Men godt for dem der trodser vejret og benytter naturen alligevel.
  Hvor er det godt Asta er ved at være hel igen.

  Kærlig hilsen Anette

 3. Stranden er skøn på¨alle årstider, men det er nok sjældent med besøg i dette efterårsvejr. Godt at du nød det.
  God bedring med Asta, det er da en voldsom omgang for hende.
  Smukke billeder fra Tivoli, det må virkelig også være en oplevelse at komme derind med al den pynt.

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.