Ugens buket

ugens buket


Indlægget indeholder reklame

Jeg vil bare lige vise ugens buket fra Bloomon. Den er så fin, synes jeg, og den ankom i dag. Den har fået plads på bordet i køkkenet hvor vi vil opholde os en del de næste par dage.

I dag har jeg bagt shortbread, de eneste julesmåkager vi fremstiller herhjemme. I morgen skal der produceres mest muligt af julemiddagen, så julefreden kan herske juleaftensdag.

buket fra bloomon

Skulle du være fristet af at prøve et abonnement hos Bloomon [reklamelink], så får du en gratis vase med din første buket hvis du bruger promotionkoden Mitlandliv ved udgangskassen.

Gem

Gem

GemGem

4 meninger om “Ugens buket”

  1. Det er altså alletiders idé med blomster til døren. Jeg håber konceptet kommer til Norge!
   Tusind tak, Marit 🙂 Jeg ønsker også dig og din familie en glædelig jul!
   Juleknus fra Nana

 1. Dejlig buket du har modtaget og smart med abonnement når man som du bor på landet:-) Buketten passer så fint til dit smukke køkken.
  Personligt vil jeg hellere støtte min lokale blomsterhandler, jeg vil være ked af det hvis det kun var muligt at købe og se på blomster i supermarkeder og på tankstationer, jeg elsker at rundere i en blomsterforretning og indsnuse duften af friske blomster. Vi har fået en ny skøn blomsterforretning i Bagsværd, hvor jeg for nylig var på julebuket workshop.
  Rigtig glædelig jul til dig og din familie Nana, det er så hyggeligt at du er begyndt at blogge igen.
  Knus

  1. Hej Lisbeth.
   Her hvor jeg bor, er der nemlig langt til nærmeste blomsterbutik, men det ene udelukker nu ikke det andet 🙂 Jeg køber stadig blomster på torvet og hos i blomsterbutikker når jeg har chancen for det. Noget at det smarte ved Bloomon er desuden at man får en meget blandet buket. Når jeg køber blomster i butikker, ender jeg gerne med at købe bundter. Det er også godt, men forandring fryder. Det glæder mig at Bagsværd – hvor jeg er vokset op – har et levende butiksliv!

   Tusind tak, Lisbeth (også for de pæne ord om min blogning)! Jeg ønsker også dig og dine en glædelig jul!
   Juleknus fra Nana

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.