Ud i det blå. Hvad skal vi se?

Om ikke så længe kører vi nogle dage ud i det blå. Vi har en aftale med et par søde, unge mennesker der kommer og bor her på gården og passer hunde, katte, høns, ænder, hus og have. Jeg tror de glæder sig lidt til at overtage gården for en kort tid, og jeg tror det er godt for os at komme lidt hjemmefra.

nyord kirke

Planen er at vi vil køre til Tyskland. Vi tænker at vi vil besøge Quedlinburg og Celle. Gerne med stop undervejs. Hvis du kender de to byer, eller hvis du kender til gode ting vi kan opleve på vejen, må du meget gerne fortælle om det. Pæne kirker, søde byer, skønne haver, charmerende cafeer, gode museer. Jeg bliver glad for at høre om det alt sammen.

ud i det blå

Billederne er ikke fra Tyskland, men fra Nyord som vi besøgte i lørdags. Det var en perfekt udflugt.

nyord

Så perfekt behøver den næste udflugt ikke blive. Men vi håber på gode oplevelser og en lille smule solskin.

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

20 meninger om “Ud i det blå. Hvad skal vi se?”

 1. Hej Nana. Jeg har lavet et indlæg om Quedlinburg, det er du mere end velkommen til at læse :-). Rigtig god tur til jer. Kh Mette

 2. Altså hvis jeg skulle til Tyskland, ville jeg rigtig gerne besøge Susan Durups yndlingsbutik Rathjens Depot. Hvis ikke du har læst om den, kan du se et indlæg på hendes blog her http://mylovinggarden.blogspot.dk/2016/10/besg-i-min-ynglings-butik-tur-til.html . Men måske er det ude af kurs for jer, da I nok ikke kører over Jylland. Jeg ville måske også tjekke Esthers clematis-planteskoler mm. ud: http://ildkatten.blogspot.dk/search?q=tyskland . Det er ikke steder, jeg selv har været, men de ligger på ønskesedlen, som er alenlang!

  1. Tak for ideer, Frede! Vi kommer godt nok ikke via Jylland, men hvis vi gjorde, ville jeg helt sikkert se den butik 🙂 Jeg genlæser lige Esthers indlæg …

  1. Jeg tænker at Nyord også må være køn i kulde …, men der er vist ikke noget der kommer op på siden af en sommerdag i solskin 🙂
   Tak skal du have, Lisbeth!
   Kh Nana

 3. Rigtig god tur, søde Nana – jeg er sikker på at I får nogle dejlige oplevelser med fra Tyskland, som jo har virkeligt meget at byde på. Har hørt at byen Schleswig skulle være så dejlig, men har ikke selv været der.
  Jeg glæder mig til at læse om det altsammen når I er hjemme igen.
  Vi damper til gengæld til Sjælland i næste uge – jubii 🙂

 4. Hej Nana
  Schleswig er fantastisk. Var der for år tilbage til Landesshau (national haveudstilling). Der er også slottet med kunstudstillinger, slotshaven med Globushaus, hvor du har mulighed for at komme jorden rundt siddende på ca. 12 minutter. Det er en kopi af en globus, som den russiske zar Peter den store “fik” med hjem til Petersborg. Friedrichsstadt er også et besøg værd med en velbevaret bymidte omkrandset af kanaler.

  1. Åh, ja, jeg ville gerne til Schleswig! Vi kan ikke nå det i denne omgang, men næste gang vi tager til Tyskland, bliver det via Jylland, og så skal vi til Schleswig 🙂

 5. Ønsker jer en rigtig dejlig ferie :-).
  Jeg kender desværre ikke noget til Tyskland, og ved derfor heller ikke om den tur gårdejerinden (gaardejerindens univers) var på og se roser kan inspirere jer, men skønne billeder og indlæg hun har lavet…
  PS. I næste uge tager min søde datter og jeg på tur til: FRU PEDERSENS HAVE : 0 ) og overnatter i Thyborøn, og jeg glæder mig så meget til, at besøge HAVEN. Håber jeg får hilst på hende den søde…
  Knus Carina

  1. Tak, Carina! Jeg prøver lige at finde gårdejerindens indlæg.
   Rigtigt god tur til dig og din datter! I kan godt glæde jer!! Den have er fantastisk. Og Anette er bare så sød. Og HUN har geroginer …
   Du må hilse hende fra mig!
   Knus fra Nana

 6. Jeg kender kun Celle som “mellemstation” for mange år siden, men det er altid godt med en tur ud i det blå. Jeg elsker selv den slags… 🙂 Hvis det var mig, ville jeg gøre holdt i Lübeck – eller i Schleswig, hvis I kommer den vej. Begge de to byer er ret så hyggelige. Rigtig god tur 🙂

  1. Tak, Mia! Vi vil rigtigt gerne til Schleswig som så mange anbefaler, men det må blive næste gang hvor vi vil køre ind i Tyskland via Jylland. Denne gang kører vi over Lolland, så vi må komme tæt forbi jeres nye sted 🙂

 7. Hej Nana
  Jeg havde en skøn tur til Hamburg, så skulle I komme forbi der, så gå en tur i den dejlige park Planten un Blumen eller slå et smut forbi en af rosen planteskolerne.. selvom det er lidt fristende ;0)
  Du kan også kigge forbi bloggen Valdemarsro.dk Hun har skrevet flere rejseindlæg, bl.a. fra Tyskland.
  Rigtig god tur

  ..og til Carina, tak fordi du tippede Nana om mit indlæg om Rosenturen ;0)

  1. Vi er kommet hjem igen i går 🙂 Vi havde en god tur, men vi fik ikke set ret meget af det vi havde planlagt fordi vi holdt meget i kø. Næste gang vi tager til Tyskland bliver det med toget – eller uden for højsæsonen 🙂

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.