Torsdag er blomsterdag

minivaser


Indlægget indeholder reklame

Da jeg begyndte at abonnere på blomster fra Bloomon, fik jeg en buket om ugen. Ret hurtigt var jeg ved at drukne i blomster, for blomster fra Bloomon holder bare længere, og buketterne hobede sig op. Nu er jeg gået over til at få en buket hveranden uge. Buketten kommer om torsdagen, og i dag er blomsterdag. Jeg har gjort vasen klar. Der en del blomster fra den gamle buket der stadig holder efter 2 uger. Dem har jeg sat i små vaser.

blomsterdag
Blomsterne fra sidste buket får – og giver – nyt liv på spisebordet i minivaser.

Der er altid grønt i buketterne, og det kan ofte holde i månedsvis. I bryggerset har jeg en en vase hvor jeg samler noget af det grønne, efterhånden som jeg rydder op i buketterne. Så har jeg altid en vase med grønt i bryggerset, og det er da vist en sjælden luksus.

grønt
Vasen i bryggerset er fra Holmegård. Den har jeg “altid” haft.

Jeg er så glad for at være ambassadør for Bloomon hvis koncept – og hvis blomster – bare holder. Hvis du vil prøve et abonnement, skal du bruge promotionkoden MITLANDLIV. Så får du en af de store, smukke vaser sammen med din første buket. Du finder Bloomon lige her.

bloomon uge 6
Sådan så buketten ud for 14 dage siden. Bloomon buketten har fast plads i vores nordvendte køkken hvor den kan stå i skygge og holde længe.

Når mine blomster holder så længe, er det også fordi jeg selv gør en lille indsats. Jeg

 • skifter vand og klipper lidt af stilkene ca. hver femte dag. Det giver desuden mulighed for at omarrangere buketten, og det er sjovt
 • stiller buketten køligt om natten – når jeg husker det
 • sørger for at buketten ikke udsættes for direkte sollys i løbet af dagen
minivaser
Når blomsterne er på deres sidste, får de lov til at komme ind i stuen hvor solen kan skinne på dem.

Mens jeg har skrevet indlægget, har posten været forbi med min buket. I dag er blomsterdag, og nu vil jeg sætte mine blomster i vand.

bloomon minivaser
Disse tre minivaser har jeg fået af Bloomon.

God torsdag til dig!

16 meninger om “Torsdag er blomsterdag”

 1. De smukke, tænker at de holder 14 dage, men du arbejder også for det.
  jeg går forbi min lokale mini blomsterhandler ca 1 gang pr måned, vi har det begge sjovt med at jeg giver hende en åben opgave, med ønsker og pris, hendes bukketter holder også længe.
  sidst fik jeg en fantastisk en med liljer i.

  1. Jeg tror at hovedårsagen til Bloomonblomsternes holdbarhed er at de kommer direkte fra mark/drivhus til Bloomon der straks sender dem videre, så de sparer tid i forhold til andre blomster der bevæger sig via et eller flere mellemled fra produktion til modtager. Men det betyder selvfølgelig også altid noget at man selv passer godt på sine buketter 🙂
   Det lyder hyggeligt at du køber buketter hos din blomsterhandler. En buket føles bare endnu mere som luksus end et bundt ens blomster (som der i øvrigt slet ikke er noget i vejen med 🙂 ).

 2. Det er en fin ide med minivaserne til de blomster, der holder længst – meget dekorativt. Man nænner jo ikke at smide en blomst ud, når den stadig er frisk.

  1. Ja, det er skønne farver 🙂
   Tak, Charlotte, og dejlig dag til dig – håber at solen skinner oppe hos jer som den gør hernede hos os!
   Knus

 3. JEg var jo til det arrangement hos FLOWR for tre uger siden, og først her til morgen har jeg kasseret de sidste blomster. Det er så vigtigt, at blomsterne er friske, og så skal man altså også huske det med kølig natopbevaring. Per har været flad af grin over, hvordan jeg to gange om dagen har båret blomster ud og ind – det blev jo til fire vaser fulde, da jeg lavede buketterne om 😀
  Kh, Karen

  1. Jeg har også af og til taget mig selv til hovedet – over mig selv – når jeg slæber buketter ud om aftenen og ind om morgenen. Det har jeg gjort så længe jeg kan huske. Jeg har vist lært det hjemmefra 🙂
   Kh Nana

 4. Deter så dejligt med blomster og buketter der holder længe, jo køligere de står, des længere holder de. I starten af december købte jeg et stort bundt røde roser til festlokalet, dem smider jeg først ud i morgen. Der var varme i dagtimerne,så længe julehaven var åben, og siden har der ikke været varme på, så derfor har de holdt så længe. De stod i det store vindue, så de også kunne nydes udefra, og hver gang vi var derude med noget.

  Kærlig hilsen Anette

  1. Ja, det er imponerende så længe afskårne blomster holder sig i kulden. – Eller rettere: Når de står køligt, for med de temperaturer vi ser ud til at skulle have de næste uger, bliver der ikke noget med at sætte afskårne blomster uden for om natten; det bliver lige koldt nok!
   God idé at have roserne i vinduet, så de kunne nydes både inde og ude 🙂
   Kh Nana

 5. Jeg er så vild med udtrykket i de buketter! Forfriskende, let og lyst. Sådan et vinter-abonnement står højt på ønskesedlen – det må være en stor fornøjelse at modtage sådan en favnfuld!

  1. Ja, jeg elsker også det udtryk! Og så er det smart at man kan sætte abonnementet på pause henover sommeren, og at man kan rykke på datoerne, så man får blomsterne når man trænger allermest. Jeg håber du får dit ønske opfyldt, Frede 🙂

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.