Til julemarked på Gavnø

gavnø


Indlægget indeholder reklame

I lørdags tog vi en rask beslutning og drog afsted til Gavnøs julebazar. Vi havde egentlig planlagt at tage derover næste lørdag, men da har jeg fået chancen for at se en kær veninde, og på denne måde når vi det hele.

Vi parkerede omme bag slottet og fik set vinkler af både slot og have som man ellers ikke ser. Stedet er så smukt. Vi blev enige om at bygningen ligner Vadekærgård lidt … i hvert fald på farverne …

gavnø slot

Selve markedet foregår mest inden døre. Der var meget at kikke på:gavnø julebazarMan kan ikke undgå at føle et strejf at julestemning når man er på julebazar. Jeg købte kalenderlys, og da vi kom hjem, hængte jeg, optændt af før-juleenergi, lyskæder på et par små træer ved hoveddøren. Dem skal jeg vende tilbage til i et andet indlæg.julemarked gavnøPå vejen tilbage gennem parken gik vi og glædede os over at vi har fået sæsonkort til Gavnø. Jeg tænker at man godt kan tåle flere besøg i tulipantiden, og jeg glæder mig til at vende tilbage midt på sommeren hvor der må være mange skønne roser i blomst.

vase gavnø

Sådan kan et julemarked også afføde sommerdrømme …

gavnø park

Hvis du har lyst til at opleve Gavnøs julebazar i år, kan du stadig nå det i næste weekend hvor åbningstiderne ser sådan ud:

Fredag den 10. november kl. 16-20
Lørdag den 11. november kl. 10-16
Søndag den 12. november kl. 10-16

6 meninger om “Til julemarked på Gavnø”

 1. Det ser dejligt ud, markedet. Det er desværre lidt langt fra Ebeltoft, Men jeg har da engang boet i Næstved, der er lige i nærheden ;-). Og jeg har set parken i tulipantiden. Flot syn. Dejligt at have noget at glæde sig til.
  Men først er det jul, og det glæder jeg mig til. Pynt, god mad og masser af marcipan med nougat.
  Kh Lisbeth

  1. Åh, du har boet i Næstved. Det vidste jeg jo ikke. Min ekssvigermor kom fra Næstved og talte altid godt om den. Nu har jeg lært den at kende, og jeg er også blevet ret glad for Næstved 🙂
   Ja, først må vi glæde os til julen; det har du ret i, men når den er slut, SÅ er tulipantiden lige om hjørnet. Om ikke andet sæsonen for afskårne tulipaner 🙂
   Kh Nana

 2. Dejligt I kom forbi Gavnø slot:-)
  Vi var der søndag og havde en dejlig dag og fik købt noget nyt spændende her til gårdens hygge.
  Der er smukt på slottet både forår, sommer, efterår og vinter og vi kommer her med jævne mellemrum, så når din svigermor taler godt om Gavnø, så har hun ganske ret:-)

  1. Godt at høre at I også havde en god tur! Jeg er selv vældig glad for Gavnø om foråret. Jeg tror jeg var der første gang for omkring 30 år siden, og det er ikke mange år jeg har sprunget over siden da 🙂

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.