Tid til mennesker

tid til mennesker

Da vi stadig forsøgte os med lidt blomstersalg, brugte jeg al min energi i blomsterne. Jeg elsker blomster, men det blev alligevel for meget, for jeg elsker også at være sammen med andre mennesker, og det blev der slet ikke tid til.

Nu nyder jeg at jeg kan smutte omkring gode venner til en hurtig kop kaffe, og jeg nyder at vi igen selv kan invitere gæster. I går havde vi besøg til frokost, og det var en dejlig dag.

frokostbord

Om aftenen kom min datter, og vi spiste rester fra frokosten. Det var også super hyggeligt. Tænk at der igen er blevet tid og kræfter til den slags.

rejemad
tid til mennesker

Dage som den i går føles som en stor luksus. Det er godt at have tid til mennesker.

14 meninger om “Tid til mennesker”

 1. Lidt tid til det hele – til blomster, til mennesker, til bøger, film og musik – og god mad. Hen over året, når man det meste – men man skal altså løbe hurtigt, og det kan man heller ikke hele tiden. Der skal nemlig også være tid til at sidde stille – lidt 🙂
  Kh, Karen

 2. Det er så vigtigt at have tid til det man godt kan lide og nu kan du svælge i blomster til din borddækning og hygge om dine gæster.
  De føler sig helt sikkert meget velkomne, så lækker mad og opdækning du har lavet.

  1. Ja, det er dejligt når man føler at man bruger tiden godt! Og det er rigtigt, spottet, Lisbeth, blomsterne er fra egen skærehave 🙂
   God varm fredag til dig!

 3. Det er så vigtigt med tid til mennesker. Tiden går så hurtigt, så det er med at finde ud af hvor man skal lægge sin energi. Rigtig smuk sommerdag til dig.

  PS lækker mad 😉

  Knus
  Lone

  1. Ja, det er svært – måske i virkeligheden umuligt – at nå alt det man gerne vil, så det handler om at lægge fokus det rigtige sted. Når jeg synes at jeg har så meget jeg gerne vil, at jeg ikke kan overkomme det hele, forsøger jeg at huske mig selv på at det er et luksusproblem. I perioder af mit liv har jeg ikke haft lyst til noget, og det er ikke så rart.
   Dejlig lørdag til dig!
   Knus fra Nana

 4. Balance! Livet er en balancekunst. Nogen gange er bommen bred, og det er nemt – andre gange er man linedanser og må være dybt fokuseret for at klare den. Det kræver til- og fravalg, og det er bare rigtig svært! Godt I mærker efter og finder jeres vej!

  1. Jeg er helt enig, Aase. Jeg tænker også ofte på livet som en balancekunst. – Og som du siger: En svær én. Tak for din kloge kommentar 🙂

 5. Mennesker er sosiale vesener og skal ikke være for mye alene. Ja takk til litt av begge deler. Jeg elsker også å ha besøk og å gå på besøk, men også tid alene med mine sysler. Så langt i ferien har været vært magisk og både dager og kvelder er tilbragt utendørs.

  Nyt sommeren videre.

  1. Ja, det gælder om at finde balancen – som Frede også siger i sin kommentar. Og det er ikke altid let. Ikke for mig, i hvert fald 🙂
   Jamen, vejret er da helt fantastisk! Godt at det rammer i din ferie 🙂
   Kh Nana

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.