Taknemmelige øjebliksbilleder

taknemmelige

I eftermiddags hentede jeg Søren på hospitalet, hvor han har været indlagt i nogle dage. Da vi kom hjem, gik vi en tur på grunden, hvor tingene udvikler sig i en god retning i disse dage. Det begynder at ligne noget derude. Det er godt. Men ikke nær så godt, eller nær så vigtigt, som at Søren er hjemme igen.

eng

Jeg glæder mig over, at jeg igen kan være sammen med min Søren. Pga. Corona måtte jeg ikke være på hospitalet, og det passede mig ikke ret godt. Jeg er desuden meget taknemmelig for, at Søren forlod hospitalet med en god besked.

taknemmelige

Hundene var med ude på grunden, naturligvis. Det er simpelt hen så skønt, at vi har fået hegnet hele herligheden ind.

taknemmelige

Solen skinner, fuglene synger, det er forår, og jeg kan vise taknemmelige øjebliksbilleder fra Ravnegård. Det bobler helt i min mave af bare glæde.

En af de ting, der begynder at tage form, er vores sø. Jeg vil snart skrive et indlæg, hvor jeg fortæller om den. Hvis du vil se, hvordan den ser ud lige nu, skal du hoppe over på Instagram og se min story.

Og nu vil jeg gå i køkkenet og lave god aftensmad til min hjemkomne hjertenskær.

20 meninger om “Taknemmelige øjebliksbilleder”

 1. Godt at høre at Søren har det godt igen, vi kan nu bedst lide, når alle medlemmer i familien er der.
  God bedring til ham, ubehageligt at du ikke kunne besøge ham.
  Kh Lisbeth

  1. Tak! Da han skulle indlægges, kunne jeg ikke finde akutmodtagelsen, fordi alt var plastret til med store, hvide telte, og man skulle køre en absurd omvej for at komme til skadestuen. Da vi endelig ankom, var det eneste de spurgte til diverse coronasymptomer, skønt Søren var henvist af en helt anden årsag. Jeg er træt af Corona!
   God dag til jer, Lisbeth!
   Kh Nana

 2. Dejligt, I er sammen igen. Sådan skal det jo være. Man bliver så bekymret, og man tænker så mange sorte tanker, når ens bedre halvdel er syg. Dejlig med en positiv tilbagemelding – nu kan I nyde bededagsferien 🙂
  Kh, Karen

  1. Uha, ja, jeg nåede lige at tænke nogle sorte tanker. Det hele er så skrøbeligt. Det ved jeg jo godt, men det er alligevel noget andet, når det kommer helt tæt på. Nu nyder vi foråret ekstra!
   God bededagsferie til jer!
   Kh Nana

 3. Ja, det er det værste når ens bedre halvdel er på hospitalet og så i denne tid, men dejligt du har Søren hjemme igen. God weekend til jer begge og hundene.

 4. Hvor dejligt at høre at Søren har det godt. Vi følger med i jeres sø projekt, det er så dejligt med udsigt til lidt vand, vi sætter dagligt pris på vores lille mose. næste forår har I måske blishøns og ænder svømmende rundt. Og blomstrende Iris.

  1. Jeg håber, du får ret, Neija 🙂 Jeg glæder mig meget til, at den bliver til en rigtig, lille sø! Her til morgen har vi set svaler dernede.
   Hvor bliver det bare fint med jeres drivhus! Det får I da bare så meget glæde af 🙂

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.