Styling

styling

I morgen får vi besøg af en journalist og en fotograf der skal lave en boligreportage her fra Ravnegård. Vi har ikke nået halvdelen af alt det vi gerne ville nå inden besøget. Det bliver en meget autentisk reportage.

I dag har jeg dog gået og stylet lidt. Jeg har arrangeret blomster i vaserne, både inde og ude, lagt nogle ekstra citroner på zinkbakken i køkkenet og vasket det sengetæppe som katten i går kastede en hårbolle op på (går det egentlig under styling?).

styling

Og så har jeg pyntet Bella med blomster i håret. Den pynt holdt nu ikke så længe, men sød så hun ud!

styling

Vi glæder os til at få besøg, og vi glæder os til at se den færdige reportage. Jeg håber at jeg får lov til at vise nogle af billederne her på bloggen.

8 meninger om “Styling”

  1. Hej Nana. Hihiii – Nu er den gal med vores parallel-univers igen…. Vores meget meget ufærdige hytte havde også besøg af en fotograf og en journalist for ikke så længe siden. I øvrigt 2 virkelig søde unge kvinder. Så hvis det er de samme, så kan du roligt glæde dig til et hyggeligt besøg. God fornøjelse med det 🙂 (de kan i øvrigt godt bort-fotoshoppe huller i væggen, hvor emhætte-aftrækket snart skal føres igennem….- og lignende. Men den slags har du jo ikke brug for 🙂 )

    1. Det er så sjovt med os! Du må fortælle mig det når jeres reportage bliver udgivet, så jeg kan læse den! Jeg tror måske at jeg har fået en henvendelse fra de to kvinder du refererer til. – Jeg fik i hvert fald for nylig en henvendelse fra sådan to unge kvinder via Instagram. Jeg måtte sige nej-tak til dem, da jeg allerede havde indgået aftale med nogle andre. Og du kan tro at vi får brug for billedredigering 😉

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.