Stuegran med julefugle

julefugl

I november 2017 købte jeg en stuegran i Bilka i Næstved. Dengang boede vi på Vadekærgård. Det lille grantræ stod i entreen med lyskæde på, indtil den blev rykket til soveværelset, hvor den tilbragte sommeren.

Da vi flyttede til Ravnegård, flyttede stuegranen med, og den fik igen plads i soveværelset. Sidste jul bar jeg den ned i entreen, hvor den iført lyskæde agerede julepynt. I januar flyttede den tilbage i soveværelset.

Denne december får den lov til at blive hvor den er. Den er så glad for sin plads i lyset under et skråvindue i det kølige soveværelse, at jeg ikke nænner at flytte den. Men den har fået fugle på grenene i anledning af julen. Og sådan har vi for første gang fået lidt julepynt i soveværelset.

julefugle

Det er nu hyggeligt. Og jeg sætter stor pris på stuegranens trofasthed. Jeg er i øvrigt også meget tilfreds med de små julefugle, der i disse uger pryder dens grene. Jeg har altid syntes at glasfugle er noget af den fineste juletræspynt, der findes.

julefugle

Og når de sidder i stuegranen igennem hele december, får jeg langt mere glæde af dem, end hvis de blot sad på juletræet. Den slags små glæder kan man ikke få for mange af.

4 meninger om “Stuegran med julefugle”

  1. Så fin den är din rumsgran (vi säger rumsgran på svenska). Så söta fåglar du har där, det blev jättefint.
    Kul att du haft din rumsgran i många år. Jag tror jag haft mina sedan 2017 också:). Blir glad för varje år dom överlever:).
    Ha en fin andra advent
    Kram Maria

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.