Sommer og vilde blomster

I forrige indlæg pralede jeg af mine georginer, men hvis sandheden skal frem, har vi ikke ret mange blomsterbede. Vi arbejder på sagen, dog kommer der til at gå nogle år, før vi ligefrem vælter os i stauder … Men sommeren har ikke været blomsterløs, for der vokser en velsignelse af vilde blomster allevegne på vores grund.

vild kørvel

kløver

vilde blomster

Og jeg har plukket mange, mange buketter.

buket vilde blomster.jpg

Jeg har ikke ord for hvor meget jeg har nydt at gå en morgentur med hundene og komme hjem med buketter til hele huset.

vilde.blomster.buket

Jeg føler mig så rig.

rejnfan.jpg

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

10 meninger om “Sommer og vilde blomster”

 1. Hej Nana
  Er dette gode tilbud ikke noget for dig? http://casarosen.blogspot.dk/
  Som du måske kan se, har jeg skrevet til hende, at du måske gerne vil have dem. Undskyld jeg blander mig, men jeg så jo, at du vil have flere georginer næste år. Lindas er megaflotte, det er dine buketter også.
  Kh Lisbeth

 2. Kære Nana
  Jeg er vist ikke lige så hurtig for tiden, men hvor er det altså dejligt, at du er tilbage med en blog. Jeg har lige været igennem dine fine indlæg, og herfra skal lyde et stort tillykke med “den lille ny” – hun er da bare for skøn!
  Jeg elsker også mark – og grøftekantsbuketter, og dine er meget smukke.
  KH Linda

  1. Kære Linda.

   Tak for din søde kommentar. Det er godt at høre fra dig 🙂 Ja, hun er sød, den lille Asta. Jeg håber at jeg om ikke alt for længe kan fremvise et helt kuld små Asta’er 🙂

   Kh Nana

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.