Som fod i hose

fod i hose

For nogle uger siden havde vi besøg af Jens Barslund som tog billeder der skal blive til en boligreportage. Jens har givet mig lov til allerede nu at vise et par af billederne, og jeg har valgt nogle køkkenbilleder. Der skal nok komme flere af hans fine fotos senere.

som fod i hose
Foto: Jens Barslund

Jeg har før fortalt at vi, straks vi flyttede ind på gården, fik lavet køkkenet om fra et moderne køkken holdt i sort, hvidt og stål med glatte flader til vores pastelfarvede landkøkken. Jeg fungerer bare bedst når omgivelserne passer mig, og mit køkken passer mig som fod i hose. Jeg nyder det hver dag, mange gange om dagen.

smeg
Foto: Jens Barslund

På billedet herover ser man i baggrunden (foruden den skønne Olga) trappen til 1. salen. Da vi så huset første gang sidste efterår, var jeg solgt så snart vi trådte ind i entreen og så den smukke trappe. Allerede da tænkte jeg at dette sted passer perfekt til os. Som fod i hose.

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

23 meninger om “Som fod i hose”

 1. Hej Nana. Hvor er dit køkken smukt. Jeg er så vild med de lyseblå farveklatter og Smeg køleskabet
  Masser af hilsner fra Linda

 2. Kære Nana. Skønne billeder fra jeres køkken/bolig. Kan godt forstå du blev grebet af stemningen i entréen, for det lille glimt der vises på billedet oser langt væk af hygge. Du må da allerede glæde dig til at julepynte derude (sorry, jeg er ret glad for jul). Jeg glæder mig til at se flere billeder på et senere tidspunkt. Ps.også vild med bogreolerne i et tidligere indlæg :-). Kh Mette

  1. Hi-hi, Mette. Jeg er egentlig ikke den store julefan, men jeg går og glæder mig lidt til at julepynte på gården 🙂
   Tak for de pæne ord – også om reolerne som vi selv er rigtigt glade for.
   Kh Nana

 3. Spændende. Glæder mig til at se og læse artiklen. Det er et drømmedejligt køkken i har lavet.

  Kærlig hilsen Anette

 4. Kære Nana
  Det er et utrolig smukt køkken i dejlige lyse farver – er vild med den lyseblå, som også findes i mit køkken – lidt mørkere måske. Kan godt forstå, I tog High Tech køkkenet ned – det passer jo ikke til huset. I øvrigt også fantastiske billeder af dine hunde i forrige indlæg 🙂
  Kh Linda

 5. Det er så hyggeligt dit flotte køkken, ja, og de kære hunde kan altid lige pifte billederne endnu mere op, tror da vist lige de også trives det nye sted. Dejlig weekend til jer alle VH Carina

 6. Indrømmer det. Blankt. Jeg ville sådan ønske, mit køkken så sådan ud, at det var så stort, og at der var så meget lys i det. Jeg ville også elske at have plads nok til at droppe overskabene. De tynger i rummet. Men det er der ikke plads til, så jeg bruger pyt-knappen og kigger ud ad vinduet op ad den lille snoede vej, og så er det jo ikke så galt endda.

  Er det en Isabellas reportage igen? Den vil jeg glæde mig til. Jeg synes, det er fantastisk, hvad I har nået i den relativt korte tid, I har boet på godset 🙂
  Kh, Karen

  1. Ved du hvad, Karen? Jeg synes faktisk at udsigten er det allervigtigste! Når jeg bevæger mig rundt i huset her, ser jeg meget mere ud ad vinduerne end jeg ser hvad jeg bevæger mig rundt i. Jeg er glad for mit køkken, men jeg har også været glad i mange andre køkkener 🙂

   Jeg ved endnu ikke hvor Jens’ reportage ender, for han har ikke solgt den endnu, men det kunne da være fint om vi kom i Isabellas med endnu et hus 🙂

   Kh Nana

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.