Sol i salonen

sol i salonen
Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er streg.jpg

Indlægget indeholder reklame

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er streg.jpg
Udetid

Vi har været rigtigt meget ude igennem de seneste uger. Ude i haven, altså. I dag blæser det lidt koldt, og jeg trænger til en pause. Jeg har som sædvanlig sovet elendigt, og jeg er træt i kroppen. Så nu er jeg simpelt hen gået ind. Midt på eftermiddagen i forårsvejr. Helt usædvanligt for mig.

Indetid

Jeg sidder i salonen, hvor jeg ellers sjældent opholder mig, og jeg nyder faktisk at være inde et øjeblik. Her er alting nogenlunde velordnet og pænt. Det er rart at sidde og nyde det i en stille stund, mens jeg – næsten – glemmer murbrokkerne på bagpladsen, de fældede træer som ikke er blevet kørt væk til aftalt tid, de nyplantede hække, som mangler vand og alt det andet derude, der godt kan virke lidt overvældende på en træt dag.

sol i salonen
Gavekode til bloomon

Jeg sidder og glæder mig over lysindfaldet gennem vinduet og over ugens buket fra bloomon. Den står her i salonen, og der er altså bare noget over de buketter. Jeg bliver aldrig træt af dem.

Jeg har stadig et godt samarbejde med bloomon, og det er jeg stadig ret stolt af. Jeg har en gavekode – og jeg deler den gerne med hvemsomhelst. Den hedder MITLANDLIV. Hvis man bruger den, når man bestiller et abonnement hos bloomon, får man en gratis vase med sin første buket. Og det er sådan en fin vase!

bloomon gavekode

Vasen på disse billeder er en special edition med riller. Den, der følger med abonnementet, er ligeså pæn, blot i glat glas. Jeg har smadret min, men du kan se billeder af den i dette indlæg.

bloomon gavekode

Du kan også se den inde hos bloomon. Hvis du bestiller et abonnement, så husk at du altid kan afmelde det igen. Du kan også sætte det på pause eller rykke rundt på datoerne for dine blomterleveringer. Det sidste gør jeg hele tiden. Det virker. Det gør buketterne også. Og når der er sol i salonen, bliver det bare endnu bedre.

Haven kalder igen

Men nu vil jeg alligevel gå ud og blive færdig med at hælde hestemøg i hækken i forhaven. Den trænger.

4 meninger om “Sol i salonen”

  1. Åh, du har også problemer med at sove, Nana? Man bliver så hudløs, synes jeg. Hvor er det smukt at se solen i jeres salon. Jeg bruger jo at gå lange ture, og der finder jeg en særlig fred – ude i naturen. I dag har vi været i Tokkekøb Hegn. Jeg savner min Oplevelsesgruppe og at se museer.

    1. Ja, du har ret: Man er ikke så robust, når man kun sover få timer om natten. Men på en eller anden måde vænner man sig lidt til det, synes jeg. Men når så man en sjælden gang sover 7 timer, opdager man, hvilken tåget verden, man ellers går rundt i.
      Jeg håber, at du snart kan mødes med din oplevelsesgruppe igen! Måske kan i begynde med nogle udendørs oplevelser på steder med god plads …
      Under alle omstændigheder ønsker jeg dig en god mandag!

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.