Søndagstur i Tibirke Bakker

tibirke bakker

Vi holder begge meget af at være hjemme, og af at gå og ordne ting og sager ude i haven. Men det er blevet til mange hjemmedage i haven omkring Ravnegård på det seneste, og i dag bestemte vi os for at forlade matriklen i nogle timer.

Vi kørte til Tibirke Bakker, hvor vi ikke har været før. Da vi så på hus, inden vi købte Ravnegård, så vi på et hus, der ligger i Ramløse med udsigt til Tibirke Bakker. Huset blev ikke vores. Vi valgte Ravnegård. Men lige siden har vi talt om, at vi måtte en tur ud at gå i det smukke, bakkede landskab, der altså hedder Tibirke Bakker.

tibirke bakker
De sødeste skilte viser vej i området.

Og der er godt nok pænt. Vi gik i et par timer, og vi så både det åbne landskab og skoven, som – i hvert fald det stykke af den, som vi nåede at se – er en meget lys, åben skov, selv om der er mange grantræer. Det var en ret speciel oplevelse at gå der.

tibirke bakker
Olga, Asta og Søren i den fine, lyse skov

I det åbne landskab ligger der en del sommerhuse. De er alle meget smukke, stråtækte og som skabt til landskabet. Og sikke nogle udsigter, der må være fra de huse.

tibirke bakker
Det smukke, åbne landskab er overstrøet med de yndigste sommerhuse. Alle super velholdte og alle med stråtag. Det er meget idyllisk.

Det var ganske rart at være hjemmefra en hel eftermiddag. Nu er vi hjemme igen. Trætte og mætte af smukke synsindtryk.

udsigt
Fra et udsigtspunkt på turen.

Til sidst lige et billede af mig med hundene. Siden i går har jeg fået lidt pænere tøj på, og jeg har klippet pandehåret. Selv. Jeg kunne jo ikke vente på at frisøren – måske – åbner engang i maj.

mit landliv
Bella, Olga, Asta og Nana. Vi hedder næsten det samme. Hundene reagerer i hvert fald alle tre på hvad som helst, der kaldes med høj stemmeføring og ender på -a.

4 meninger om “Søndagstur i Tibirke Bakker”

  1. Dejligt at komme lidt ud på tur.

    Vi var også på tur i går – til Norddjurs.

    Skoven ser skøn ud og man kan få megen god til til at gå med at gå og kigge på sommerhuse 🙂

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.