Søndag eftermiddag i Hornbæk

hornbæk

Efter at have tilbragt lørdag eftermiddag i København var jeg i går klar til at bruge min søndag eftermiddag i Hornbæk. Vi var ved stranden, men det blæste så stærkt, at vi henlagde en del af turen til det gamle fiskerleje, hvor der var lidt læ at finde. Fiskerlejet er smækfuldt af yndige huse, grusveje, der knaser under fødderne, velplejede haver i cottagestil og hvidmalede havegærder. Her er fuldstændig ligeså idyllisk, som der skal være i et gammelt fiskerleje.

eftermiddag i hornbæk fiskerleje

Det er en daglig glæde for os begge, at Hornbæk er vores by. Den har lige præcis den blanding af leben og stilhed, af butikker, skov og strand, som vi kan lide.

Jeg tør vist ligefrem sige, at jeg aldrig før har følt mig så meget hjemme noget sted, som jeg gør her i Hornbæk. Det føles bare så rigtigt at være lige her, hvor der er altid er mulighed for vind i håret og sand på næsen …:

strandhund

I dag har jeg også været et smut i Hornbæk (hvor westierne har været til tandlægen; mere om det en anden dag), men ellers holder jeg mig hjemme i Havreholm. Om et øjeblik får jeg besøg af en veninde, jeg ikke har set længe. Det glæder jeg mig til.

eftermiddag i Hornbæk

Jeg håber din mandag er god!

4 meninger om “Søndag eftermiddag i Hornbæk”

  1. Ja, havet er godt 🙂
   Uh, hundene er stadig trætte efter bedøvelsen i går. Det var en større omgang, især for vores gamle westie, Bella, som desværre har dårlige tænder, men nu er de i hvert fald renset.
   Dejlig tirsdag til dig, søde Maria!
   Knus fra Nana

 1. Jeg har haft en dejlig mandag. har været til fødselsdag, var inviteret til brunch. Fik dejlig mad Krystager med fyld og ristet rugbrød med laks. Og i morgen skal jeg til vinterhygge – eftermiddag i Balle – Sognegård, der er musik og sang. bagefter er der kaffe og hjembagt kage. God aften til dig. Knus Inger.

  1. Se det var da en dejlig mandag, du har haft!
   God tirsdag til dig, Inger, det lyder som om, den også bliver fuld af dejligt indhold 🙂
   Knus fra Nana

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.