Snyd ikke dig selv for en gratis vase fra Bloomon

gratis vase fra bloomon

Jeg hører og læser af og til at nogen har bestilt et abonnement hos Bloomon, men ikke fået en af de skønne, gratis vaser med i købet. Så nu må jeg lige minde om at du får en af Bloomons vaser sammen med din første buket – helt uden beregning – hvis blot du bestiller via mit link.

bloomon

Jeg elsker at reklamere for Bloomon for jeg synes virkelig deres produkt er enestående dejligt. Du kan vælge mellem buketter i tre størrelser. Min er størrelse medium. Du kan indstille abonnementet lige som du vil og få blomster en gang om ugen, hver anden uge eller hver måned. Du kan afbestille og ændre datoer løbende. Og det fungerer.

Du kan læse mere i dette indlæg. (Promotionkoden Mitlandliv virker stadig. Den er ligeså god som linket). Og du må endelig spørge i kommentarfeltet – eller pr. email – hvis du har nogen spørgsmål.

Måske vil du også læse:

4 meninger om “Snyd ikke dig selv for en gratis vase fra Bloomon”

Tak for din kommentar