Snyd ikke dig selv for en gratis vase fra Bloomon

gratis vase fra bloomon


Indlægget indeholder reklame

Jeg hører og læser af og til, at nogen har bestilt et abonnement hos Bloomon, men ikke fået en af de skønne, gratis vaser med i købet. Så nu må jeg lige minde om at du får en af Bloomons vaser sammen med din første buket – helt uden beregning – hvis blot du tilføjer promotionkoden MITLANDLIV  når du bestiller.  Du kan bestille (eller bare kikke nærmere) her.

bloomon

Jeg elsker at reklamere for Bloomon for jeg synes virkelig deres produkt er enestående dejligt. Du kan vælge mellem buketter i tre størrelser. Min er størrelse medium. Du kan indstille abonnementet lige som du vil og få blomster en gang om ugen, hver anden uge eller hver måned. Du kan afbestille og ændre datoer løbende. Og det fungerer.

Du kan læse mere i dette indlæg.

4 meninger om “Snyd ikke dig selv for en gratis vase fra Bloomon”

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.