18. december. Snehvid julepynt på Gæsteværelset

snehvid julepynt

Nu er det jo snart jul for alvor, og det betyder blandt andet at vores gæsteværelse bliver beboet. Derfor har jeg i dag julepyntet lidt derinde. Der er tale om meget diskret julepynt: Nogle papirstjerner og -diamanter jeg har haft i en del år og resterne af den lærkegren jeg brugte af da jeg pyntede julepakkerne.

Jeg er en smule spændt på om Rosa, der betragter værelset som sit private domæne, kan holde kløerne fra pynten på lærkegrenen. Jeg hælder nok mest til at det kan hun ikke, men jeg er klar til at give papirdiamanterne en chance.

julediamanter

Snehvid julepynt og blogindlæg har lige givet mig en pause, men jeg må videre med mit primære gøremål: Oprydning i huset og indflytning i de dele af køkkenet der er færdige.

Hvis planen holder, får vi køkkenbord i morgen. Jeg tør næsten ikke tro det. Det er en helt overvældende tanke.

Jeg håber at 18. december er god ved dig!

8 meninger om “18. december. Snehvid julepynt på Gæsteværelset”

  1. Smukt! Jeg har planer om et snehvidt julebord i år – kan være jeg skal have fundet mine papirdiamanter frem i den anledning – det kunne være fint!

  2. Så smukt 🙂 Her er julen også i hvid, og naturfarver samt sølv. Jeg har sågar lavet et nisselandskab bestående af porcelænshus og porcelænskirke i hvide, juletræer snelandskab, små hvide nisser og rådyr. Elsker grene med kogler og en troldegren er pyntet i pudder farvet kugler, men kun lidt it enkelt. Glædelig jul, bliver spændende med den bordplade.

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.