Snart er det påske

påske

Snart er det påske, og man skal ikke for sent i gang med at påskepynte. Jeg fandt pynten frem i sidste weekend hvor jeg hængte filtfugle op hist og her. Jeg har taget forsythiagrene ind som efter nogle uger i varmen står med glade, gule blomster.

forsythia

Og jeg har plukket birkegrene som i disse dage folder de yndigste, små, lysegrønne blade ud.

birkegrene

Birkegrenene har stået længe i en vindueskarm. Nok en måneds tid. Og nu bliver vi belønnet for vores tålmodighed.

påskefugl

Oliventræet er også blevet pyntet. Oliventræet bærer faktisk på en historie. Den vil jeg fortælle en dag.

filtfugl

Lige nu vil jeg blot ønske dig en god weekend! Måske skal du også påskepynte lidt …?

oliventræ

Her står påskekassen fremme, og jeg fortsætter løbende indsatsen på påskepyntfronten.

8 meninger om “Snart er det påske”

 1. Søde fugle. Jeg plejer altid at påskepynte i god tid, så jeg når at få glæde af pynten. Men er travlt optaget af forberedelser til datterens konfirmation d. 7. april og samtidig er manden begyndt at male hytten. Begge dele giver en del rod. Men nu har jeg længe plagede ham for at der skulle males. At tidspunktet ikke lige helt passer mig, tier jeg bare stille med. Ellers risikerer jeg hans projekt går helt i stå. Men mon ikke jeg når at sætte lidt pynt op.
  Dejlig søndag.

  Kærlig hilsen Susanne Josephine

  1. Åh, konfirmationsforberedelser er hyggelige! Det er sådan en stor dag når ens unger bliver konfirmeret. Rigtig god fornøjelse! Det er jo lige om lidt 🙂
   Maling lyder også godt, og påskepyntning skal man heldigvis kun kaste sig ud i lige når man har tid og lyst 🙂
   Tak, Susanne Josephine – og i lige måde!
   Kh Nana

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.