Små hamamhåndklæder

hamamhåndklæder

I ret lang tid har vi ikke købt noget til vores hjem. Da vi flyttede ind for to år siden, solgte vi betydeligt mere, end vi købte, og siden er der ikke kommet ret meget til. Vi mangler bestemt heller ikke noget, så det er fint.

Men det er altså rart engang imellem at tilføje en ny detalje eller at udskifte en ting med en anden. Det synes jeg i hvert fald. Og jeg har købt nyt. Prismæssigt har jeg holdt mig i den beskedne ende, og der er måske ikke tale om en større indretningsomvæltning, men lidt har også ret, og jeg er glad for mine nye håndklæder.

hamamhåndklæder

Jeg har nemlig købt nogle ganske små håndklæder. Seks styks, de fire på udsalg.

Vi har i forvejen en del hamam håndklæder, og jeg synes de er så pæne og så praktiske.

hamamhåndklæder

Vi har længe manglet nogle helt små, som kan bruges til lige at tørre vand af bordet i en snæver vending. Ellers danner der sig nemlig sådan nogle ærgerlige kalkpletter på marmorbordpladen. Nu har vi både lyseblå og grå minihåndklæder, der kan ligge og se fine ud ved vasken.

hamamhåndklæde

De babyblå passer også godt i køkkenet, hvor pastelfarverne hersker.

hamamhåndklæde

Jeg må indrømme, at jeg er kørt lidt træt i alt det, der skal anlægges, plantes, vandes og passes ude i haven. Sådan et par hektar land kan godt virke svimlende (i ordets allerbogstaveligste forstand). Så er det bare lettere at købe 6 små håndklæder og arrangere dem i køkken og på badeværelse. Det er overskueligt, er det. Og de skal hverken plantes, vandes eller gødes …

Reklamelink:
Opbevaringskurve

8 meninger om “Små hamamhåndklæder”

 1. Nu er vejret heller ikke ligefrem indbydende til have arbejde , syntes jeg . dejligt at købe lidt til indenfor . Og hvor er de pæne , man får helt lyst til at lege med vandet så man kan bruge dem
  God inde dag til dig
  Anita Kj

 2. Uha – du skal altså passe på med alt det hårde arbejde, Nana. Du kan jo bare ikke tåle det. Det er så ærgerligt, men du må virkelig huske at tusse lidt rundt og arrangere nogle håndklæder, blomster eller pynt – det bliver for meget for dig at være anlægsgartner.
  Kh, Karen

 3. Hvor er de smukke, Nana! Jeg har aldrig før hørt om hamam håndklæder, men nu vil jeg holde øje med dem.
  Med det våde vejr, vi har haft i dag, gælder det om at finde på noget andet at kaste sig over end havearbejde.

  1. Jeg købte sådan nogle bomuldshåndklæder, da vi havde restaureret vores badeværelse, og jeg er super glad for dem. De er lette, bløde og tørrer hurtigt. Jeg tror aldrig jeg vil købe et frottéhåndklæde igen.
   Men jeg vil gerne have tørvejr igen. Nu, tak 🙂

  1. Se, jeg har aldrig været i Tyrkiet, så jeg kender kun hamam herhjemmefra 🙂 Jeg tror nok, at hamam (eller hammam – jeg kan simpelt hen ikke finde ud af, om der er et eller to m’er!) betyder “tyrkisk bad” på tyrkisk. – Måske er der en derude, der vil fortælle mig lidt om ordet?

   Jeg faldt for håndklæderne, fordi de er pæne, men de er altså også praktiske, synes jeg. Vi har også nogle i badehåndklædestørrelse, ja. De tørrer hurtigere, end frottéhåndklæder, der godt kan blive lidt kedelige, når man ikke har en håndklædetørrer.

   Hamamhåndklæderne er ikke engang særligt dyre, så jeg er fan 🙂

   Knus

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.