Slamdronningen Asta

slamdronningen

I forbindelse med at vi har fået pillet køkkenet ned, har vi i dag haft besøg af en kloakmand der har spulet røret til køkkenvasken. Det var nemlig slemt stoppet. Siden han gik, har westierne haft en fest med at slikke på ærtestenene der hvor slammet er dryppet ned i forbindelse med spulingen.

slamdronningen
Herover er Asta stadig ved godt mod. Hun synes selv hun er rigtigt lækker.

Westier er SÅ charmerende, men de er også VILDT ulækre. Asta løber med titlen som dagens slamdronning. Hun er blevet mest slamsort i ansigtet.

westie
Nu ved Asta godt at det er noget møg, og at det trækker op til en ansigtsvask af de større.

Søren har nu dækket området hvor spulingen foregik, med nogle træplader, så Asta ikke kommer ind med slammule hver gang hun har været ude. Søren har også givet Asta en grundig ansigtsvask. Hun er faktisk hvid igen nu.

asta
Asta er ikke tilfreds med det der foregår. Hun vil faktisk hellere ind i sofaen.

Det øverste billede viser Asta når hun er allermest lækker (det sker kun i ekstremt kort tid ad gangen og under stærkt kontrollede forhold). Billedet stammer egentlig fra et andet indlæg. Hvis du vil se flere lækre billeder af Asta, skal du hoppe herover.

15 meninger om “Slamdronningen Asta”

 1. Jo mere beskidt, ildelugtende og ulækker jo bedre, bare ikke lige når de skal vaskes. Forleden måtte jeg vaske den anden ende på Bellis, hun var helt uden skyld og fandt sig gladeligt i det, for at lugte så grimt er ikke rart.
  Kh Lisbeth

  1. Nåhr, det var dygtigt af Bellis. Det sker at man bliver nødt til at vaske en hundenumse – og … et hundeansigt som Astas i dag 🙂
   Kh Nana

 2. De er nogle små grise – men noget så yndige 🙂 Da vi havde kloakmand, var det også næsten umuligt at få Christie væk fra slammet. Det må lugte hunde-godt.
  Kh, Karen

 3. Åh nej, puh. Hunde har da de mest spøjse vaner. Jeg vil slet ikke ind på, hvad Gussi kan finde på (hvis jeg ikke er opmærksom, når vi går tur – men det ER jeg!) – men vi elsker dem jo alligevel, de kære dyr 🙂

  1. Mine forældre har en kongepuddel som er noget lækrere i det, end westierne (det er collien Olga nu også) 🙂 Skal I have hund igen, Lisbeth?

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.