Singing in the Rain

singing in the rain

Nej, det er en overdrivelse. Jeg synger ikke i regnen, men jeg har lige været ude i den, og det gjorde mig godt.

Jeg har siddet og følt mig lidt trist hele eftermiddagen. – Der er da også ting, jeg kan føle mig trist over, men det er der sådan set altid. Der er også altid ting at glæde sig over. Det gælder om at komme derhen, hvor man kan få øje på det glædelige. Og en tur ud i regnen mindede mig om en masse gode ting. – Fx kan jeg glæde mig over, at vores udsigt mod nord også er ualmindeligt pæn i regnvejr.

Jeg har lige sat nye jordbærplanter, som elsker, at det regner på dem. Det er da heller ikke så ringe.

singing in the rain

Jeg glæder mig også over, at al den salat og spinat, jeg har sået for et par uger siden, vælter frem og om ikke så længe er plukkeklar.

Nu handler dette indlæg egentlig om alt det, der er at glæde sig over, når man går en tur i haven på en regnvejrsdag, men … jeg glæder mig ikke over, at nogen æder mine bladbeder, så snart de titter frem. Hvem er det, der kaster sig over bladbedespirer, men lader salat og spinat være i fred? På billedet herunder ser du fin pluksalat. Ved siden af skulle der være bladbeder, men de bliver klippet ned til jorden, hver gang de prøver at etablere sig.

singing in the rain

Tilbage til det skønne derude: Både syrener og æbleblomster er mindst ligeså smukke i regnvejr som i solskin. Det er værd at huske. Og det er værd at gå ud i regnvejret og stikke næsen i en klase syrener.

syrener i regn

Som jeg gik med regndråber dryppende fra pandehåret, hørte jeg i mine tanker den gamle sang “Singing in the Rain” (jeg har faktisk fået helt lyst til at gense filmen). Jeg er endnu engang blevet bekræftet i at regnvejrstristesse letter, når blot man går ud i regnvejret.

singing in the rain

Selv om jeg ikke har kastet mig ud i sang, kan jeg med sikkerhed sige, at jeg føler mig langt lettere om hjertet nu, end da jeg sad i sofaen og var regnvejrstrist.

Reklamelinks:
Frugttræer og bærbuske
Højbede i jern

6 meninger om “Singing in the Rain”

 1. Ja du er selvfølgelig ikke i tvivl om, at jeg er misundelig på det regnvejr. Mon du har en regnmåler, det kunne være interessant at høre, hvor meget I egentlig har fået.
  Kh Lisbeth

  1. Uh, nej, Lisbeth, vi har ikke en regnmåler. Jeg synes, det har regnet i flere døgn i træk, men jeg kan ikke bevise det 🙂
   Kh Nana

 2. Sukke, sukke, sukke. Hvor ser det dejligt ud med regn hos dig. Det er så livgivende.
  Her fik vi bare 4 mm, så der kom ikke meget ned i jorden, men alting bliver så friskt af at blive skyllet. Duften efter regn er noget af det bedste. Og så med blomsterduft i… <3
  Kh Lisbeth

  1. Ja, haven strutter af sundhed lige nu. Alt er GRØNT, men jeg er nu glad for, at solen skinner nu 🙂 Ønsker dog dig en god, silende regn, som den vi lige har haft!
   Kh Nana

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.