Sæson for Bloomon – og promotionkode

bloomon
Indlægget indeholder reklame

Jeg har ikke fået så mange leveringer fra Bloomon i løbet af sommeren, for jeg har plukket blomster i haven. I juni overvejede jeg at sætte mit abonnement på pause, men jeg endte med at bestille en buket om måneden. Jeg har løbende rykket lidt på leveringsdatoerne, så at jeg har haft en Bloomonbuket når vi har haft gæster.

bloomon.uge.36

Det har virket fint hele sommeren. Jeg tror i øvrigt aldrig vi har haft gæster der ikke har lagt mærke til buketten fra Bloomon. Den tiltrækker virkelig opmærksomhed.

landkøkken

Men nu er det tid til at få flere af de helt særlige buketter, og jeg har ændret mit abonnement så jeg modtager en buket hver 14. dag. Det kan godt være jeg skruer op til en ugentlig levering senere på året, men en Bloomonbuket holder faktisk længere end en uge, så nu vil jeg prøve at “nøjes med” to buketter per måned.

bloomon.leveringsplan

I dag har jeg modtaget ugens buket. Og den er da lige til at blive glad af. At åbne kassen med blomster, og at arrangere dem i vasen gør i hvert fald mig lidt lykkelig.

landkøkken

Hvis du har lyst til at afprøve Bloomon, skal du huske at bruge promotionkoden MITLANDLIV. Så får du nemlig en gratis vase (som er virkelig fin) sammen med din første buket. Og buketterne er fantastiske. Og det siger jeg ikke kun fordi jeg er så heldig at samarbejde med Bloomon. En Bloomonbuket er virkelig et helt lille kunstværk. Herunder fotograferet fra den anden ende af køkkenet, ud mod forstuen og entreen – med collie.

bloomonbuket

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

4 meninger om “Sæson for Bloomon – og promotionkode”

 1. Det er da godtnok anderledes og skønne buketter der kommer ud af dit abonnement. Du har jo nok også flair for at sætte det rigtigt sammen 😉
  Det er da også skønt de holder så længe at du kan nøjes med hver 14. dag. Selvfølgelig ikke så smart for Bloomon, men de vil nok hellere have totalt tilfredse kunder hver 14. dag , end kunder der siger fra fordi de ikke kan følge med hihi….
  Dejligt indlæg. Tak

  ønsker dig og din mand en dejlig aften
  Knus Lone

  1. Hej Lone.
   Ja, de buketter er altså helt særlige!
   Hi-hi – men faktisk anbefaler Bloomon at man får blomster hver 14. dag. Den lange holdbarhed er en del af konceptet 🙂
   Tusind tak!
   God aften til jer!
   Knus

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.