Så mange skønne indtryk

skønne indtryk

Dagen i dag har været fuld af skønne indtryk. Vi har været i Kokkedal og Nivå.

Vi var i Kokkedal for at se på havemøbler. Vi har længe ønsket os nogle behagelige møbler i haven. De fleste af vores havemøbler er rigtigt pæne, men udpræget ukomfortable. Vores søgen efter møbler, der både er pæne og behagelige, bragte os til Scheel-Larsen, som ingen af os kendte i forvejen. Forretningen ligger fantastisk idyllisk, langt ude på landet. Havemøblerne er – meget passende – udstillet i en have, og det var ikke hvilken som helst have, men en imponerende en af slagsen med den yndigste udsigt over landskabet.

skønne indtryk

Vi skulle egentlig bare se på møbler, men vi endte selvfølgelig med at købe et helt sæt (blandt andet en sofa som denne [reklamelink]). Vi bestilte hynder til, for nu vil vi bare sidde behageligt, også når vi sidder udendørs. Møblerne skal stå på gårdspladsen, og jeg har lidt svært ved at vente på, at først møbler og siden hynder ankommer.

På vejen hjem var vi omkring Nivaagaard, hvor nogle af de fantastiske rododendron stadig er i blomst. Vi spiste en let frokost, som vi købte i cafeteriet og indtog i parken. Jamen, altså, sådan en dag er bare noget af det bedste, jeg ved.

skønne indtryk

Hvis du vil se flere billeder fra den underskønne park omkring Nivaagaard, skal du læse dette indlæg fra sidste år, hvor vi besøgte parken da rododendronblomstringen var på sit højeste.

skønne indtryk

Nu sidder jeg her i min stue, fyldt med skønne indtryk, og snart kan jeg plante måsen i en blød hynde i min havesofa ude på gårdspladsen . Det bliver så godt!

Reklamelinks:
Her finder du et stort udvalg af havemøbler
Og her er et pænt udvalg af klassiske havemøbler.

2 meninger om “Så mange skønne indtryk”

  1. Scheel-Larsen… det skønneste sted. Købte nogle krukker for flere år siden; enormt udvalg. Får helt lyst til at køre derned… hilsen fra Hellebæk/Kirsten

    1. Ja, jeg tror aldrig, jeg har set så mange krukker samlet på ét sted! Jeg har faktisk også lyst til at tage derned igen … bare for at gå rundt og se på ting og nyde udsigten 🙂
      (Jeg får altså ikke penge for at reklamere for dem; de aner ikke engang, at jeg har nævnt dem, men det er bare et meget tiltalende sted 🙂 )
      God solskinsonsdag til dig, Kirsten!

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.