Så langt kommer man på to timers søvn

søvn

Min mand er taget til stranden med hundene. Det var egentlig tanken at jeg skulle have været med, men i nat har jeg sovet sammenlagt 2 timer (fordelt på 2 x 1 time). Jeg er ellers vant til at sove lidt, men 2 timer er vist alligevel bundrekord. Nu er jeg træt og svimmel og pirrelig. Så jeg indså at man ikke kommer ret langt på to timers søvn og droppede strandturen. I stedet har jeg bevæget mig så langt jeg orkede, og det blev til en tur rundt på egen matrikel.

Jeg plukkede og spiste et af verdens bedste æbler som heldigvis hænger på et træ i vores have.

æbler

Jeg hilste på en sød nabo som tiggede æble.

hest

Jeg forsøgte at forestille mig hvordan det kommer til at tage sig ud når stålladen inden for den næste måneds tid bliver taget ned. Bagsiden af gården ligger på en anden side af laden. Vi glæder os meget til laden forsvinder, og gården i højere grad kommer til at hænge sammen med grunden.

mangel på søvn

I læhegnet ind mod naboen mod vest fandt jeg forsythia (godt at vide i januar når man kan plukke grene ind til drivning) og benved som er en af mine absolutte efterårsyndlinge. Tænk at jeg har benved.

benved

Jeg hilste på hønsene og gav dem æble.

høns

Jeg sluttede af på gårdspladsen hvor den lyserøde rose blomstrer på fjerde måned.

rose

Det var så langt kræfterne rakte. Og det var måske ikke langt i fysisk forstand, men jeg fik tænkt mange tanker og drømt mange drømme om hvordan det hele kan udvikles her på Ravnegård. I virkeligheden kom jeg ret langt på 2 timers søvn.

7 meninger om “Så langt kommer man på to timers søvn”

  1. Pyha, jeg tror at jeg ville være nem at være i nærheden af, hvis jeg kun havde fået to timers søvn. Håber at det går bedre i nat – og glæder mig til at se haven uden laden 🙂

  2. Godt at du kom ud. Det plejer at være mit hjælpemiddel eller at lave praktiske ting på afdelingen. Jeg måtte med to timers søvn natten til tirsdag starte et kursus op som kursusleder. Og jeg var taknemlig for at der var meget praktiskk at gøre, for jeg var godt nok træt sidst på dagen, da jeg kørte hjem.

    1. Åh, hvor sejt at du kom igennem dagen som kursusleder med så lidt søvn i kroppen! Jeg skulle bare nulre rundt herhjemme, og jeg var helt omtåget …
      God søndag til jer!
      Kh Nana

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.