Så blev juletræet pyntet

juletræ

I dag har min datter og jeg pyntet juletræ. Jeg laver ellers ofte om på julepynten, men træet kan kun se ud på én måde: Det skal nå til loftet, det skal fyldes med en masse pynt i guld og grønne nuancer, og lysene skal være de gammeldags, levende, fra Asp Holmblad.Jeg tror det er godt at have traditioner. Det giver en vis ro at vide hvordan juletræet skal se ud næste år. Og det er en stor, tilbagevendende glæde at pynte træet med begge mine børn, eller, som i år, med min datter som er den af de to med det største pyntegen. Vi spiller julemusik under pyntningen, og vi synes altid at træet bliver fantastisk flot.

juletræet med sin pynt

Jeg er så glad for glasjuletræet som jeg købte på julemarked på Gavnø for nogle uger siden. Det indgår i en hel serie hvor alle figurerne stammer fra “Højt fra Træets grønne Top”. Det er da en sød idé. Og måske skal jeg købe en ny figur næste år …

glasjuletræ

Det er Astas første jul, og hun er faktisk lidt bange for juletræet og al pynten. Det er nok meget godt, for så holder hun sig på afstand, og indtil videre har hun ikke ødelagt noget.

asta og juletræet

Hvis du vil se julebilleder fra vores forrige hus, kan du hoppe ind og se den reportage som blev vist i Mad & Bolig for nogle år siden. Den ligger nederst på siden.

Gem

Gem

Gem

Gem

17 meninger om “Så blev juletræet pyntet”

 1. Hej Nana
  Ja det er et smukt og stilfuldt juletræ, sådan bliver mit ikke, jeg har kun gamle sager fra børnenes barndom, sådan rigtig nostalgisk, det har jeg det fint med, men jeg tænker, at svigerdøtrene meget bedre kan lide jeres pyntning.
  Kh Lisbeth

  1. Ej, men vores træ er ikke særlig stilfuldt (men tak fordi du synes det :-)). Det så også sådan ud da børnene var små, og det er bare hyggeligt at det ligner sig selv 🙂
   Kh Nana

 2. Hej Nana!
  Det er et utroligt smukt træ i har fået og pyntet. Og billedet af Asta og kuglen<3
  Også vil jeg lige ønske dig og din familie en rigtig glædelig jul.
  Juleknus og hilsner Anette

  1. Hi-hi, ja, hun er sød, Asta, som hun står og dutter næse med kuglen 🙂
   Tusind tak, Anette og glædelig jul til dig og dine!
   Juleknus fra Nana

 3. Super elegant og lækkert juletræ 🙂 Dejligt I skaber levende traditioner, der betyder noget for jer, dét er nemlig vigtigt, synes jeg 🙂

 4. Hej Nanna.

  Jeg kunne simpelthen ikke finde kommentarfeltet!
  Det er vel fordi du har forladt Blogspot- og bruger WordPress.
  Der er sket så meget nyt i løbet af dette år, og jeg har ikke rigtig fulgt med.

  Flot og stemningsfuld blog med masser af skønne billeder 🙂
  Nu må jeg finde ud af hvordan jeg ‘holder øje’ med dig 😉

  Rigtig glædelig jul til dig og din familie.

  1. Hej Susanne.
   Velkommen til min nye blog! Dejligt at høre fra dig 🙂 Ja, jeg er gået over til WordPress som på mange måder er lækrere at arbejde i end Blogspot, synes jeg, men det er jo ikke så tjekket at kommentarfeltet gemmer sig! Godt du fandt det 🙂
   Tak for de rosende ord om min blog! Jeg håber du hænger på og kikker inden for engang imellem. Du kan følge bloggen via email – eller på Bloglovin’. Den bruger jeg selv.
   Glædelig jul til dig og dine!
   Kh Nana

 5. Kære Nana. Det er et smukt juletræ I har jer. Her hos os var det også vores datter og jeg, der primært stod for pyntningen – sønnen blev hidkaldt når de øverste grene skulle nås, for her skal træet også gå til loftet. Rigtig glædelig jul til dig og din familie og tak fordi du er tilbage på bloggen. Jeg sætter stor pris på dine indlæg – det skal du vide :-). Kh Mette

  1. Kære Mette.
   Vi snakkede også om at vi manglede min søn som kan nå længere op end vi andre 🙂 Min datter måtte op på trappestigen for at pynte toppen af træet.
   Tusind tak, Mette, for dine søde ord om min blog! Du kan tro de gør mig glad!
   Glædelig jul til dig og dine!
   Kh Nana

 6. Endnu et dejligt indlæg. Jeg synes så godt om dine billeder. Læser din blog hver dag, er glad for du begyndte igen.
  Glædelig jul på gården.

 7. meget smukt træ.
  Selv kan jeg godt lide at samle forskellige ting så det bliver et eventyr.
  Dejligt at Asta tager den første jul godt, det altid spænende med de små hunde. Er selv spændt på hvad Zorro siger til pakkerne under træet, selve træet har han taget fint.
  Glædelig jul

 8. Kære Nana.
  Det er et meget smukt træ. Vores går også til loftet, men i år kniber det vist med at nå om det, da vi kun er 6 til det.
  Det smukke juletræ fra Brinck Nordic har jeg også haft kig på, men er ikke stødt på det. Nu er det imidlertid med i et tilbud fra Coop.dk, så jeg tror det kommer hjem inden Nytår 😉
  Jeg vil også ønske dig og din familie en rigtig glædelig Jul.
  Tak fordi du kom tilbage i blogland.
  Kærlig hilsen Eliane

  1. Jeg ser nu ved nærmere sammenligning, at det ikke er træet fra Brinck Nordic, men et langt smukkere træ du har købt. Det må jeg vist på jagt efter. Har du et tip om hvor det kan købes?
   Kh Eliane

   1. Kære Eliane.
    Allerførst tak for dine altid søde kommentarer! Tak fordi du følger min blog og gør den levende
    Det super søde glasjuletræ købte jeg på Gavnøs julebazar. Jeg har skrevet et indlæg om besøget hvor jeg også linker til “Julerosen” som producerer den fineste, håndlavede julepynt. Du kan læse mit indlæg – og finde linket – her: https://mitlandliv.dk/julebazar-paa-gavnoe/
    Kh Nana

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.