Så blev det alligevel vinter

Jeg var lige tidligt nok ude da jeg i januar skrev om de tre årstider. Nu skal jeg da love for at det er blevet vinter.

vinter

I går var jeg i Charlottenlund hos en veninde. Det var så hyggeligt. Og jeg er glad for at vores aftale var i går, for i dag var jeg ikke kommet afsted.

vadekærgård

Det har sneet siden jeg kom hjem i går eftermiddags, og det fyger. Jeg er ikke sne- og vinterfan, men jeg overgiver mig til den nyfaldne sne der er blød og hvid og let – som sne.

snevejr

Og Vadekærgård er ikke det værste sted at være sneet inde. Her er smukt. Og den gule gård gør sig godt med sne på.

vinter

Jeg håber at du også er omgivet af nyfalden sne – hvis du kan lide den slags. Og så håber jeg at sneen, selv om den er pæn, snart smelter igen, så det kan blive forår.

17 meninger om “Så blev det alligevel vinter”

  1. Uh, ja det virker endnu koldere når der ikke er sne. Men til gengæld er du måske lidt tættere på foråret. Her er i hvert fald meget der skal smelte før vi kan se erantis igen 🙂

   1. Hvor ser det bare smukt ud Nana, og her kom der også endelig lidt sne. Der er frysende koldt og hundene får kun små gåture, for det er alt alt for koldt til de lange lige nu.
    Rigtig god aften

    Knus Lone

    1. Det samme her! Og sjovt du nævner det, for jeg sidder og skriver på et blogindlæg om mine westier der er nytrimmede og FRYSER!
     Tak, søde Lone og i lige måde!
     Knus

  1. Ja, jeg gik faktisk også og ønskede sne for nogle dage siden da det bare FRØS og stormede, og de stakkels planter stod der og strittede. Jeg håber ikke jeres have tager skade, Lisbeth!

 1. Snø er pent å se på, og det er jo hyggelig med litt vinter, men bare litt…
  Jeg er veldig trett at vinteren nå, for her har vi hatt mye snø siden jul. Så nå håper jeg at vi alle snart får vår 🙂
  Flotte bilder!

  1. Ja, jeg er allerede træt af sneen i dag, efter 2 dage med sne, så jeg kan virkelig godt forstå dig, Marit! Vi vil gerne bede om forår nu 🙂

  1. Sne er frygteligt upraktisk, og jeg er slet ikke tilhænger af sne, men når den nu er der, må jeg bare indrømme at alt det hvide er pænt 🙂
   Jeg håber du kommer godt frem og tilbage igennem sneen!

 2. Jeg elsker vinteren når det er masse snø, men nå er jeg så klar for våren, sol og varme. Vinteren kom altfor seint i år.

  Så flotte bilder du tar

  Klem fra Janne

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.