Ravnegård i dag. Ude og inde

I dag har vi været på Ravnegård for at vise den til mine forældre, og for at se hvordan de ting vi har sat i værk, skrider frem.

kastanjetræ
Kastanjetræet er sprunget ud med hvide blomster. Ligesom jeg håbede på.

Jeg viser helst æstetisk lækre billeder på min blog, så det er lidt af en overvindelse at vise billeder af vores kommende hjem som der ser ud i dag.

renovering
En halvmur mellem køkken og stue er revet ned. En væg mellem entré og køkken er fjernet, og en dør er ved at blive blændet. Plus en masse andet som man ikke kan se på billedet …

Men nu gør jeg det. Og så veksler jeg med billeder fra haven for den er godt nok pæn.

æbletræ
I køkkenhaven blomstrer æbletræerne. I baggrunden naboens pæne, stråtækte hus.

Når man tager i betragtning at vi var enige om at vi bare skulle flytte ind og så ligeså stille gå i gang med nogle små forandringer, så er der sket overvældende meget. Det ene tager ligesom det andet med sig.

stue
Loftsbjælker og listelofter er på vej ned, og vi afprøver forskellige farver til væggene. Vi har faktisk fundet en farve til denne stue som bliver det eneste rum der er nymalet når vi flytter ind. Resten kommer henad vejen.

Der er under to uger til vi flytter ind. Den begrænsede tid – og vores begrænsede formue – betyder at vi kommer til at bo i noget værre rod i den første periode. Men det gør ikke noget. Vi glæder os alligevel. Og vi håber på godt vejr, så vi kan være ude i haven mens huset langsomt forvandles til det hus vi drømmer om.

Der er syrener mange steder på Ravnegård. Man kan blandt andet se dem fra stuen på 1. sal.

Jeg ønsker dig en dejlig Kristi Himmelfarts dag – forhåbentlig med en masse solskin, blomstrende syrener og forårsstemning!

GemGem

GemGem

GemGem

14 meninger om “Ravnegård i dag. Ude og inde”

 1. Kære Nana
  Det ser også dejligt ud inde i huset. Her man man nemlig se, at der er forandringer på vej, så det bliver JERES.
  God ‘ferie’ i det dejlige vejr. Der er sikkert meget, der skal gøres, så du sidder næppe og driver den af i solen 🙂
  Kh Lisbeth

  1. Kære Lisbeth.
   Også god ferie til dig – med masser af solskin og havetid! Her er ganske rigtigt meget der skal gøres, men jeg skal hvile mig indimellem, så lidt skal jeg nok komme til at sidde og nyde det fantastiske majvejr 🙂
   Kh Nana

 2. Selvfølgelig må I give huset jeres eget præg. Da vi flyttede ind her var der også et værre rod med ombygning. Vi havde ikke råd til to huse, så vi flyttede ind i rodet til håndværkernes store fortrydelse, det var der ikke noget at gøre ved.
  Det hele er heldigvis kun en overgang, det skal være skidt, før det kan blive godt 🙂
  Kh Lisbeth

  1. Vi har også kun to huse i 3 uger, og selv om det bliver besværligt at bo midt i rodet, glæder vi os til at komme derop, så vi bedre kan have fingeren på pulsen.
   Jeg ønsker dig en dejlig dag med åben have!
   Kh Nana

  1. Ja, når man piller ved et gammelt hus, viser der sig altid nogle ting man ikke lige havde forudset. Men det skal nok blive godt … i løbet af et år eller to 😉
   God dag til dig, Ingrid!
   Knus

 3. Det er dejlige billeder kære Nanna
  Især dem fra haven, men man kan også se der bliver fint inde. Det er skønt at sætte sit eget præg på hjemmet.
  Ønsker jer en smuk Kristi himmelfartsdag

  Knus
  Lone

  1. Ja, haven er bare lidt mere forårslækker end huset lige nu 😉
   Tak, Lone! Og det samme til jer! Jeg håber du skal ud i haven i solskin 🙂
   Knus

 4. I dag vil jeg tage familien med op til Hornbæk, og nyde dit kommende område. Vejret arter sig forhåbentligt, men det ville da ikke gøre noget med en tordenbyge over kysten. Det er så magisk, synes jeg, tordenvejr.

  Jeres gård ser så skøn ud. Det er helt forståeligt at rykke fra Præstø og herop.

 5. Det ser så fantastisk ud det hele. Bliver det kalkmaling du vælger til væggene? Og hvad gemmer der sig bag den grå dør?

  Dejligt at se med i “rodet” 😉

  1. Ja, vi har valgt en lysegrå, næsten sandfarvet kalkmaling til væggene i den ene stue. Hvis det bliver vellykket fortsætter vi med kalkmaling i de andre rum.
   Bag den grå dør er et hemmeligt rum 😉 Ej, den grå dør er faktisk fjernet i dag. Den “væg” den sidder i er bygget op under trappen, så der er opstået et opbevaringsrum. Vi vil hellere have luft, så vi har bedt håndværkerne fjerne hele “væggen”, så der opstår et åbent rum under trappen. Jeg tænker at der kommer til at stå en hundekurv eller to 🙂

   1. Et hemmeligt rum er da også sjovt haha…men en “åben” luftig trappe gør sig altid godt i et stort hus og især med hundekurve under.

    Lyder så fint med farven på væggen.

    1. Nu er der så i mellemtiden sket det at vi er blevet enige om helt at fjerne trappen … Det vil give en masse fordele – bl.a. et større køkken 🙂 Jeg vender tilbage til både trappe og køkken når jeg har det hele lidt tættere på 🙂

Jeg bliver glad for en hilsen! Din første kommentar vises først, når jeg har godkendt den. Det er for at undgå spam.